Sommerfjer i GedvedDa vi kom ind i hallen, havde vi ramt frokostpausen, men det betød ikke pause, og der bliver spillet på et par af banerne. Her mødte vi også DGI Badmintontræner Maya Harders som har taget turen fra Kolding til Gedved for at være sammen med de 12 – 15 børn som er tilmeldt arrangementet og hun fortæller:

- Det vi laver, er mest feriesjov og vi træner meget lidt teknik. Det er leg og små spil, og få kampe. Vi skal have det fedt. Badmintonskolen er for begyndere i alderen 7 – 14 år og vi har ketchere man kan låne hvis man ikke selv har en. Selvom vi er i gang i seks timer om dagen, er de fulde af energi, griner hun og får samlet alle børnene til fælles opvarmning efter frokosten.

I hallens cafeteria mødte vi Christina Vigild som er formand for Gedved Ifs badmintonafdeling, samt bestyrelsesmedlem. Det er andet år hun arrangerer badmintonskole i Gedved og hun var godt tilfreds med fremmødet:

- Det er nemt for os som forening at få sommerbadminton op at køre, vi kontaktede DGI og fortalte at vi gerne ville afvikle badmintonskole. Så står de for alt… styrer tilmeldinger, tager mod betaling og stiller træner til rådighed i to dage. Vi sørger for rammerne og den daglige afvikling her i hallen.

Christina Vigild håber på at man med badmintonskolen kan få et øget fokus på sporten og på den måde tiltrække flere unge spillere som vil begynde at spille badminton. Hun er godt tilfreds med arrangementet og afslutter:

- Det er tydeligt at se, at alle har det godt og hygger sig inde på banerne. Vi har også deltagere inde fra Horsens, så vi når mange og det bedste er, at vi ikke set en eneste tage sin telefon frem for at kigge på den… ja, badminton og fællesskab kan noget.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Seneste video

Borgmester Peter Sørensens virtuelle nytårskur
03. jan 2021