Trafik

Lokalnyt

For mange cykler uden lys i mørket

21. januar 2022
Fire ud af ti voksen cyklist vil køre videre, selv om de ikke har lys på cyklen, når det bliver mørkt, viser en undersøgelse fra Rådet for Sikker Trafik. Mange bilister har ofte svært ved at se cyklisterne i mørket.
Læserbreve

Debat: Gadebelysning i Horsens Folkeblad

20. januar 2022
Spørg redaktionen 15 januar 2022. Det er en cyklist der undrer sig over manglende gadebelysning på Egebjergvej i Hammersholm. Cykelstien i vest siden er stadig uden belysning nu på tiende år fra Hansted til Hammersholm, og det nye lyskryds på Egebjergvej ind til Hanstedgårds mark, det nye kvarter, kører stadig i perioder sit eget system med grønt lys til området uden én eneste bil i sigte eller anden trafikant? Men Hanstedgårdkrydset er dog heldigvis oplyst, det er nemlig ikke Horsens kommune der regerer over de lamper.
Lokalnyt

23. december kan blive en trafikal joker i julen

23. december 2021
Ifølge Vejdirektoratets erfaringer fordeler udrejsetrafikken sig jævnt over flere dage. Vi forventer ikke større forsinkelser på vejene op til juleaften. Dog skal man være opmærksom på lillejuleaften – og som altid 2. juledag.
Lokalnyt

Udsigt til travl lørdag på vejene i efterårsferien

13. oktober 2021
På fredag starter skolernes efterårsferie, og det skaber traditionelt tæt trafik ved de større byer og på E20 Fynske Motorvej, når familierne kører på efterårsferie. Derfor anbefaler Vejdirektoratet, at man fredag eftermiddag så vidt muligt kører uden for tidsrummet fra kl. 14.00 – 18.00.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021