Trafik

Lokalnyt

Udsigt til tæt trafik i Kristi Himmelfartsferien

11. maj 2021
Om få dage starter Kristi Himmelfartsferien, der traditionelt er en ferie med periodevis tæt trafik og længere rejsetid på de hjemlige veje. Vejdirektoratet opfordrer til at følge myndighedernes anbefalinger, så vi alle kan komme trygt og sikkert gennem ferieperioden.
Lokalnyt

Vær opmærksom hvis du kører Langmarksvej søndag!

8. maj 2021
Søndag den 9. maj 2021 er krydset ved Sundvej og Langmarksvej samt en stor del af Langmarksvej spærret for trafik. Bilister, der skal til testcentret på Langmarksvej, skal derfor være opmærksomme på, hvilken vej de kører dertil.
Lokalnyt

Så meget stiger elektriske biler i afgift fra nytår

7. maj 2021
Stor efterspørgsel på især plugin-hybrider betyder, at bilkøbere risikerer først at få deres bil efter nytår. Det kan blive dyrt. Fra 2022 stiger afgiften nemlig på elektriske biler. FDM har regnet på, hvor meget bilerne stiger i pris.
Lokalnyt

738 tiltalepunker i sag mod vognmand, selskab og chauffører

2. maj 2021
Sydøstjyllands Politi, Tungvognscenter Syd, har rejst tiltale i en sag med 738 tiltalepunkter, der omhandler snyd med førerkort og overtrædelse af hviletidsreglerne. De 2 ejere af de misbrugte førerkort, et vognmandsselskab fra Fyn og 2 chauffører, herunder vognmanden, er tiltalt i sagen.
Lokalnyt

Radikale Venstre: Sæt strøm til Endelave-færgen

29. april 2021
Ny politisk aftale fra Christiansborg gør det muligt for kommuner at omstille til grøn, elektrisk færgedrift. Niels Voetmann Jepsen, spidskandidat for Radikale Venstre i Horsens Kommune, mener, at det er en gylden mulighed for Horsens, for at, igen, arbejde for en elektrificering af kommunens færgedrift. Han møder opbakning fra Rasmus Helveg Petersen, transportordfører for Radikale Venstre på Christiansborg.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Keramiker Stine Orle i Stensballe
19. apr 2021