Yding kirke

Lokalnyt

Aften i hjerterummets skær

7. september 2023
En rørende aften med Paula Larrain i Yding Kirke, hvor personlige erindringer og nutidens refleksioner smelter sammen i en dybfølt fortælling om identitet, tro og integration.
Lokalnyt

Kim Larsen lever

15. marts 2023
Musiker og sanger Karsten Holm er en mand som spænder bredt i sit repertoire. Tirsdag i sidste uge fik en fyldt kirke i Yding glæden af at høre flotte udgaver af Kim Larsens udødelige klassikere.
Lokalnyt

Holm om Kim Larsen

27. februar 2023
Karsten Holm synger Larsens sange og fortæller noget af nationalskjaldens historie i Yding kirke tirsdag 7. marts kl. 19.
Lokalnyt

Santa Lucia i Yding kirke

13. december 2022
Vanen tro var der også i år inviteret til Santa Luciaoptog i Yding kirke. Det var børnene fra Vestbirk Friskole som medvirkede i optog og i koret.
Lokalnyt

Den var lige i Winkel …

19. oktober 2022
Michael Gustav Winkler var helt i vinkel - da han onsdag gav Fyraftenskoncert i Yding Kirke. En fyldt kirke nød koncerten. Folk sang eller nynnede ofte med. Stemningen var god og folk var rundhåndede med klapsalver.
Lokalnyt

Festlig Skærtorsdag i Yding kirke

8. april 2022
Skærtorsdag Yding Kirke kl. 19.00 – 20.30 bliver en feststund uden lige, sådan skriver sognepræst Lone Buhl til avisen og hvis man har mødt Lone, så er der noget om snakken.
Lokalnyt

Gud og pizza i Yding

31. marts 2022
For børn - og alle os andre - åbner Yding kirken tirsdag 5. april dørene kl. 17.30 og vi skal høre om påsken. Hvorfor holder vi påske? Hvad sker der i Bibelen i påskens dage: Palmesøndag – Skærtorsdag – Langfredag og Påskedag?

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023