Ældre Sagen i dit lokale område(arkivfoto)

De fleste kender Ældre Sagen, - og Ældre Sagen Horsens Nord står foran sit årsmøde 3. marts.

Af Jørn Kildall

ÆldreSagen Horsens Nord dækker området Søvind, Hovedgård, Gedved og Østbirk.

Ved årsmødet 2021, der blev afholdt i september, forlod et af vores medlemmer bestyrelsen efter eget ønske og mange års indsats. Vi nåede ikke at finde en person til at træde ind, så derfor er der en ledig plads i bestyrelsen, udtaler formand Kirsten Jespersen til avisen.

- Vi er et aktivt hold, der gerne vil styrke repræsentationen fra alle byerne i vores område. Lige nu ønsker vi os 1-2 personer til bestyrelsen gerne fra Østbirk og Gedvedområdet, men fra hele området også hjælpere til afgrænsede opgaver.

- Vi er en velfungerende bestyrelse, der finder glæde i at binde vores langstrakte geografi sammen i blandt andet den socialhumanitære opgave. Ligeledes glædes vi ved at arrangere aktiviteter med socialt samvær både i nærområdet og på ture. Vi lægger stor vægt på, at der, når bussen kører, er opsamling i alle fire byer.

- Vi har mange tiltag, og de fleste bestemmer vi selv, det vil vi gerne blive ved med. Det kræver dog, at der er medlemmer, der tager hånd om det, der foregår i lokalområdet. Horsens ligger tæt på i kilometer, men for mange ældre er det et problem at deltage i de aktiviteter, der bliver arrangeret der. Det er vigtigt at holde en velfungerende lokalafdeling i gang, og derfor opfordrer vi til at du melder ind. Du behøver ikke at have specielle færdigheder men lyst til at være en del af os, der i hyggeligt samvær lægger planer for vores aktiviteter her i området = lokalafdeling Horsens Nord, som er del af en stor landsdækkende organisation.

- For mig ser det sådan ud: En kommune med velfungerende, aktive yderpunkter er en stærk kommune!
Hvis du vil høre mere kontakt da Kirsten Jespersen 26601013 eller en anden fra bestyrelsen.
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021