Bilisme

Lokalnyt

Sådan gør du bilen efterårsklar

6. oktober 2023
Det er tid til at gøre bilen klar til efteråret og vinterens fugtige og kolde vejr. Her følger nogle råd, som gør din bil klar til kørsel i de kommende måneder.
Lokalnyt

Højsæson for døde dyreunger

31. juli 2023
Unger af ildere, brud og skovmår forlader lige nu de trygge reder og begiver sig ud på egen hånd. Desværre bliver mange af dem kørt ned over hele landet.
Lokalnyt

Rekordlav hastighed på motorvejene giver klimagevinst

25. januar 2023
De danske bilister kørte med speederfoden løftet i 2022, og det kan ses i Vejdirektoratets hastighedsbarometer, hvor der aldrig er registreret lavere gennemsnitsfart på motorvejene i den tid, hvor man systematisk har målt trafikken. Det lavere brændstofforbrug giver ikke kun plus på danskernes bankkonto, men også i klimaregnskabet, hvor der er sparet CO2 svarende til den årlige udledning fra 19.000 personbiler.
Lokalnyt

Bølge af italienske afgifter rammer danske bilister

15. december 2022
Mange danskere modtager i øjeblikket kedelige ’feriehilsner’ fra Italien med opkrævning for gamle ubetalte vejafgifter. Kravene spænder fra få hundrede kroner til i enkelte tilfælde op til flere tusinde kroner. Kan man erkende forholdet, anbefaler FDM, at man betaler.
Lokalnyt

FDM-test og bilsyn åbner synshal i Horsens

23. marts 2022
Bilister i og omkring Horsens kan nu få bilen synet hos FDM test og bilsyn i Horsens. På sigt vil FDM-medlemmer også frit kunne få kontrolleret bilens batteri, lygter, dæk og bremser som en del af medlemskabet.
Lokalnyt

Politiet stopper uopmærksomme trafikanter

27. september 2021
I uge 39 har politiet over hele landet særligt fokus på uopmærksomme trafikanter. Det sker samtidig med, at en landsdækkende kampagne opfordrer flere til at køre bil, når de kører bil.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024