Birkebo

Lokalnyt

Smil, sang og musikalsk samvær på Birkebo

2. maj 2023
Centerrådet Birkebo og De Verse 4 byder velkommen til en festlig og stemningsfuld eftermiddag, hvor smil og musik er i centrum. Lad os samles omkring sang, musik og dans, og skabe en uforglemmelig oplevelse for alle, der har lyst til at deltage!
Lokalnyt

Modeshow betyder fest, farver og forårshumør

26. april 2023
Centerrådet på Birkebo i Østbirk inviterer til en skøn forårseftermiddag, når Jysk Tøjsalg afholder et festligt modeshow og tøjsalg i festsalen. Dette arrangement er perfekt for dig, som bor i Østbirk eller omegn og elsker smart tøj.
Lokalnyt

Påskemagi og samvær på Birkebo

6. april 2023
Tirsdag den 28. marts blev en særlig dag på Birkebo, da påskens glæder og farver blev fejret med både små og store. På denne festlige dag var Birkebo fyldt med smil, latter og kreativitet, der gav beboerne en uforglemmelig oplevelse.
Lokalnyt

Fra Irak til Alteret - Foredrag i Østbirk

28. marts 2023
I en tid, hvor verden var præget af konflikt og uro, fandt sognepræst Peter Uth, Nim sit kald som feltpræst i Irak. Hans unikke og inspirerende erfaringer fra frontlinjen giver et sjældent indblik i, hvordan tro og åndelighed kan fungere som en kilde til håb og sammenhold i krigens mørkeste stunder.
Lokalnyt

Four Snacks bringer nostalgisk musik til Birkebo

20. marts 2023
Søndag den 26. marts kl. 14 inviterer Centerrådet alle 60+ i Østbirk og omegn til årsmøde på Birkebo. Underholdningen leveres af Four Snacks, som vil tage publikum med på en nostalgisk rejse gennem de bedste hits fra 50'erne og 60'erne.
Lokalnyt

Klar til musikalsk søndags underholdning?

15. marts 2023
Er du klar til søndagsmatine? Traditionelt set har matineforestillinger være en måde at tiltrække et bredere publikum, især familier og ældre publikummer. Lige nu barsler fire musikere fra Østbirk med planer om at lave musikalsk underholdning nogle gange om året i byen.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023