Brand hos Marius Pedersen under kontrol: 15 brandfolk bekæmper flammerneEn ildebrand brød ud i Marius Pedersen bygningen på Grønlandsvej, Horsens, hvor brandfolk hurtigt svarede, begrænsede brandens spredning og påbegyndte efterslukningen.

Af Jørn Kildall. Fotos: beredskabdk.dk

Horsens, Danmark - Sydøstjyllands Brandvæsen rapporterede lørdag om en ildebrand i en bygning på Grønlandsvej i Horsens. Brandvæsenet bekræftede hændelsen i en række tweets, idet de beroligede offentligheden med, at der ikke umiddelbart var fare for brandens spredning.

Brændende gummi besværliggør slukningsarbejdet

Branden, der begyndte i en maskine inde i bygningen, blev bekæmpet af en styrke på 15 brandfolk, der blev understøttet af fem køretøjer. På trods af de udfordrende forhold, herunder brændende pap og gummi, der besværliggjorde slukningsarbejdet, forblev brandvæsenet på stedet og arbejdede utrætteligt for at kontrollere situationen.

Klokken 11:25 meddelte Sydøstjyllands Brandvæsen, at de var begyndt på efterslukningen, hvilket tyder på, at branden var under kontrol.
 

Årsagen til branden er endnu ukendt

Bygningen, der huser affalds- og genbrugsvirksomheden Marius Pedersen, blev hurtigt evakueret, og der er ingen rapporter om skader på personer. Omfanget af de materielle skader er endnu ikke blevet offentliggjort.

Brandvæsenet har ikke oplyst om årsagen til branden, men en undersøgelse er sandsynligvis i gang for at afgøre, hvad der udløste branden i maskinen.

Dette er en løbende historie, og vi vil opdatere, når flere oplysninger bliver tilgængelige.
 

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023