Horsens

Lokalnyt

Gode Gerninger i Horsens hjælper børn i Syrien

14. januar 2022
Gør en god gerning, og hjælp udsatte børn i Syrien. Sådan lyder budskabet fra d. 4. januar, når DR og en række samarbejdspartnere engagerer landets børn i den gode sags tjeneste. Når et barn gør en god gerning, giver Novo Nordisk Fonden 20 kroner til Danmarks Indsamling. Gerninger registreres online eller på et af landets biblioteker.
Lokalnyt

Hvor er Emil?

12. januar 2022
I weekenden var prøver eller audition på Horsens Amatør Teater, hvor 20-25 håbefulde skuespillere var til prøve på de kendte roller i Emil Fra Lønneberg som har premiere til foråret.
Lokalnyt

Ingen skal sidde alene i højtider som jul og nytår

15. december 2021
For danskerne er både jul og nytår traditionsrige tilbagevendende begivenheder, der oftest byder på hygge, fest og samvær med ens familie og venner. Men desværre er det ikke alle, der har et sted at fejre jul og nytår. Det vil fællesskabsplatformen Boblberg.dk sammen med Røde Kors lave om på, og de har derfor, for tredje år i træk, åbnet op for Julevenner.dk. Som noget nyt i år er Boblberg.dk netop også gået i luften med Nytårsvenner.dk.
Lokalnyt

Osteriget fik gæsterne i Himlen

8. december 2021
Det gamle posthus i Horsens danner ramme for Street Food og her havde det nystartede firma Osteriget en stand klar med vidunderlige oste og specialøl. Det lille firma ejes af Marie Christiansen som oprindelig kommer fra Gedved.
Lokalnyt

Julemanden kom til Horsens

2. december 2021
Så kan vi atter ånde lettet op, for Julemanden ankom til Horsens havn 1. søndag i advent ligesom han plejer ombord på Marine Hjemmeværnets kutter, flankeret af søde nissepiger og -børn.
Lokalnyt

Fortsat stigende smittetal i Horsens Kommune

1. december 2021
69 borgere er i det seneste døgn testet positive med Covid-19. Smittetallet i Horsens Kommune er desværre fortsat stigende, og Horsens Kommune har med et aktuelt incidenstal på 402 nu overskredet grænsen for den såkaldte tiltagsmodel for kommunerne.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021