Horsens

Sport

Horsens til VM

22. juni 2022
Stella Harpøth og Katrine Stoltenhoff fra Horsens Svømmeklub er netop blevet udtaget til det danske juniorlandshold i havlivredning. Her venter der de to veninder en stor og spændende oplevelse, når de for første gang skal repræsentere de røde og hvide farver til VM for juniorer i september i Italien.
Lokalnyt

Scandic overtager Hotel Opus

17. juni 2022
Med aftalen om at overtage Hotel Opus i Horsens, udvider Scandic endnu en gang virksomhedens portefølje af hoteller i Danmark og styrker positionen som Danmarks førende hotelkæde.
Lokalnyt

Indvielse af fodboldgolf på Fængslet

16. juni 2022
Fredag eftermiddag skete det endelig, at tre fodboldentusiaster fik deres drøm præsenteret for offentligheden hvor borgmester Peter Sørensen, klædt i byens farver, åbnede byens nye fodboldgolfbane.
Lokalnyt

Forældregrupper er klar til at få flere med

10. juni 2022
Med øremærket barsel til fædre er der endnu mere brug for, at både mor og far bliver klædt på til tiden med en nyfødt. I grupperne Familieiværksætterne får førstegangsforældre masser af brugbar viden til at komme godt fra start med en nyfødt
Lokalnyt

Gå med i Lunden…

3. juni 2022
2. pinsedags - gudstjeneste i Lunden, som ligger lige bag ved Horsens Kunstmuseum, er et fælles arrangement arrangeret af Horsens Provstis kirker. Alle provstiets præster medvirker og står klar denne dag – så vi sammen kan gøre det til en god gudstjeneste.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021