Horsens

Lokalnyt

Selvforkælelse bag tremmer

22. marts 2023
Lørdag 18. marts blev de kolde, dystre fængselsmure i Horsens omdannet til et tempel for selvforkælelse og underholdning. NORMAL arrangerede MAXImal, et event, hvor gæsterne kunne smide fængselsuniformen og dykke ned i en verden af skønhed, velvære og lækkerier.
Lokalnyt

Byvandring med Horsens Kunstmuseum

15. marts 2023
Horsens Kunstmuseum inviterer til en byvandring om midtbyens streetart. Her vil det være muligt at blive klogere på en række af de gavlmalerier og streetart værker der er placeret i midtbyen.
Lokalnyt

Røde Kors og Familiefond giver en teatertur

14. marts 2023
Det er ikke alle som har de økonomiske muligheder for at tage en tur i biografen eller teatret. Det er noget som Røde Kors Horsens Nord kender alt til og for at hjælpe trængte familier, har man et Familienetværk som hjælper med at dele oplevelser ud.
Lokalnyt

Odd Fellow: Donationer for 30000 kroner

9. marts 2023
I forbindelse med Odd Fellows søsterloge nr. 24, Eranthis markering af sin 85 års stiftelsesdag den 6. marts blev der den 1. marts uddelt donationer for i alt 30.000 kr. fordelt på 3 modtagere, nemlig til Krisecenteret Dagnæshus i Horsens, Kirkens korshærs varmestue ligeså i Horsens og endelig til Gudenå Hospice i Brædstrup.
Lokalnyt

Bomle, Bamse og Bibelen i kirken

8. marts 2023
Hvis der skal gæster i kirken må man tænke utraditionelt og det har man gjort i Klosterkirken som ligger i Horsens centrum. Populærmusik og Biblen har vist sig at være en stærk cocktail.
Lokalnyt

Lækker genbrugs-cafe åbner hos Blå Kors

7. marts 2023
Genbrug er sagen! Der er ikke mange som længere er i tvivl om, at genbrug er populært og at vi alle må spare på de ressourcer som kloden tilbyder os. Fredag var der åbningsreception på en ny socialøkonomisk cafe i Horsens og her er genbrug og upcycling de bærende søjler.
Borgmester Peter Sørensen
Lokalnyt

Peter Sørensen bliver ny formand for Sport Event Denmark

2. marts 2023
Det bliver borgmester Peter Sørensen fra Horsens Kommune, der afløser HC Østerby som formand for Sport Event Denmark. Det er Kulturminister Jakob Engel-Schmidt, der har beskikket den nye formand samt to nye bestyrelsesmedlemmer i fredags, og det vækker glæde hos Sport Event Denmark.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kagehuset i verdensrummet
14. feb 2023