Horsens

Lokalnyt

Har du en god idé til at gøre Horsens Kommune mere tilgængelig?

17. april 2021
Så er det nu, at du skal på banen! Byrådet i Horsens Kommune har besluttet at lave en Tilgængelighedspulje. Hensigten med puljen er at kunne skabe bedre tilgængelighed på steder med offentlig adgang. Puljen er på 0,2 mio. kr. pr. år, og det er første gang i år den uddeles.
Lokalnyt

Hurtigtest i Sundparken og Axelborg fra mandag

15. april 2021
Region Midtjylland opretter nu to nye hurtig-test-steder i Horsens - som begge åbner på mandag den 19. april. Det drejer sig om et test-sted i Axelborg - nærmere bestemt i Beboerhuset, Axelborg 4c - og et test-sted i Sundparken - i Aktivitetshuset på Hybenvej 6 og fra mandag udvides også åbningstid for test i Brædstrup.
Lokalnyt

Ny afdelingsleder i Dansk Boligbyg

15. april 2021
Jes Møller Jensen, 51 år, er pr. den 1. maj ansat som afdelingsleder i Dansk Boligbyg a/s, Horsens, hvor han fra starten får ansvaret for flere igangværende byggeprojekter – 16 ejerboliger, og 38 almene boliger for Domea på ”NRGi-grunden” i Horsens, samt 37 tryghedsboliger i Lund ved Horsens for Boligselskabet AAB – og for 57 etageboliger på ”NRGi-grunden” med opstart primo maj.
Lokalnyt

Køen ved Covid-19-testcentret på Langmarksvej flyttes

14. april 2021
Fra torsdag morgen 15. april skal kørende til testcentret skal fremover holde i kø mellem Casa Arena og boldbanerne for at fjerne biler fra Langmarksvej. De nye tiltag ved testcentret er aftalt mellem Horsens Kommune, Sydøstjyllands Politi og Region Midtjylland.
Lokalnyt

Tid til togstop i påsken

13. april 2021
Selvom vi var midt i påsken, fandt byrådspolitiker Michael Nedersøe tid til at komme til Hovedgård og tale genåbning af Hovedgård Station med lokalrådet.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Seneste video

Skal der være togstop i Hovedgård?
04. apr 2021