Bryan Adams kommer til HorsensBryan Adams kommer til Horsens i 2020

Horsens & Friends er stolte af at kunne præsentere Bryan Adams som en del af programmet for 2020. Den canadiske stjerne har begejstret publikum igennem de sidste fire årtier med sine feel-good rock’n’roll hits. Igennem sin karriere har Adams udgivet 14 studiealbums – senest Shine A Light i marts – og har solgt mere end 65 millioner albums på verdensplan.

Hans sange har toppet hitlisterne i mere end 40 lande, og Adams’ seneste album, Shine A Light, debuterede som nummer 1 på den canadiske albumhitliste og titelnummer er skrevet sammen med ingen ringere end Ed Sheeran.

Den 18. marts kommer Bryan Adams’ Shine A Light tour til Horsens og på denne turne har Adams allieret sig med logistik-giganten DHL i et samarbejde, hvor DHL planter et træ for hver billet der bliver solgt på hele Adams’ verdensturne.

Billetter

Billetterne til koncerten i Forum Horsens sættes i salg torsdag d. 15. august kl. 10.00 via vores officielle billetpartner Ticketmaster. Vi opfordrer på det stærkeste til, at man KUN køber billetter via Ticketmaster.