Debat: Esben Hedeager siger ét men stemmer noget andetAndreas Boesen (S), Gruppeformand og Niels Peter Bøgballe (S), næstformand Plan- og Miljøudvalget

Af Andreas Boesen (S), Gruppeformand, Bygholm Åvænget 6A, 8700 Horsens & Niels Peter Bøgballe (S), næstformand Plan- og Miljøudvalget, Munksbakke 33, 8700 Horsens

Det er jo en helt fair politisk beslutning, at de Konservative ved Esben Hedeager igen stemmer imod at etablere mange nye p-pladser centralt i Horsens, og det er jo, hvad vi igen og igen kan konstatere.

Esben Hedeager har gang på gang talt for flere p-pladser i offentligheden, men når det kommer til stykket, når han skal bruge sit politiske mandat til at føre den politik han taler for, så stemmer han nej.

I denne sag kommer Esben Hedeager først flere dage efter kompromisløst at have stemt nej, hvor sagen allerede er afsluttet, og nu pludselig vil have fornyet politisk behandling af beslutningen. Det er rart, at de Konservative igen tilkendegiver, at der er behov for p-pladserne, og vi i Socialdemokratiet står altid klar til at finde så bred enighed som muligt, når vi i fremtiden skal træffe nye beslutninger, men det kræver at alle parter er klar til at søge den enighed.

De Konservative ved Esben Hedeager har i denne byrådsperiode stillet sig ud på sidelinjen, uden for indflydelse og uden at have fået gennemført noget reelt i byrådet. Tidligere var de Konservative et parti der faktisk havde stor indflydelse på kommunens udvikling.

I Socialdemokratiet mener vi en asfaltbelægning er bedst med tanke på de mange biler, som skal benytte p-pladsen, som jo også er offentligt tilgængelig efter kl. 17:00, og lægger man der til at plangrundlaget for et p-hus på Godsbanearealet ikke er på plads, og at det pt. kun er VIA og SOSU-skolen, som har købt jord, tyder alt stadig på at det p-pladsens midlertidighed vil vare flere år. Hvor Esben Hedeager tydeligvis mener, at det er vigtigere at sige nej, har et flertal i byrådet taget ansvar og fundet en fornuftig løsning.

De Konservative har tillagt sig en ærgerlig tendens med at kalde andre partier magtfuldkomne, når Esben Hedeager er uenig med partierne. Fordi man som enligt parti ikke får sin vilje, betyder det ikke, at verden omkring en selv er magtfuldkommen. Vi må vel kunne være uenige? Et lille mindretal overfor et stort flertal hedder ikke magtfuldkommenhed men demokrati. Det håber vi på, at de Konservative stadig går ind for.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021