Efterlysning: Har du set disse to personer?Michael Baunhøj Meyer og June Sølvig Poulsen. (Pressefoto)

Østjyllands Politi har udstedt en efterlysning af to personer, der mistænkes for indbrud i en villa i Spentrup. De to mistænkte er 44-årige Michael Baunhøj Meyer og 49-årige June Sølvig Poulsen. De er efterlyst for at have stjålet flere værdigenstande og forsøgt at stjæle skydevåben.

Af Østjyllands Politi

Michael Baunhøj Meyer og June Sølvig Poulsen blev anholdt den 2. april og sigtet for indbruddet, hvor de ifølge sigtelsen forsøgte at få fat i diverse geværer og rifler, der befandt sig i et våbenskab i den omtalte villa.

Efter anholdelsen blev begge fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Randers. Her vurderede dommeren, at der ikke var tilstrækkeligt grundlag for at varetægtsfængsle dem, hvorefter de blev løsladt.

Anklagemyndigheden var dog uenig i denne beslutning og kærede afgørelsen til Landsretten. Den 5. april besluttede Landsretten, at både Meyer og Poulsen skulle varetægtsfængsles.

Siden Landsrettens afgørelse har Østjyllands Politi arbejdet på at finde frem til de to mistænkte, men uden held. Som følge heraf har politiet valgt at efterlyse Meyer og Poulsen offentligt, i håb om at offentligheden kan hjælpe med at finde frem til dem.

Kontakt politiet hvis du har oplysninger

Har du set Michael Baunhøj Meyer og June Sølvig Poulsen, eller har du informationer, der kan hjælpe politiet med at finde frem til dem, opfordres du til at kontakte Østjyllands Politi på telefonnummer 114.

Østjyllands Politi understreger, at man ikke selv skal forsøge at anholde de to mistænkte, men i stedet straks kontakte politiet.

Politiet frigiver ikke yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt, men vil holde offentligheden opdateret så snart der er nyt i sagen.
 

Politi

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024