Overfald i Brædstrup Bypark: En person anholdtSydøstjyllands Politi rykker ud efter alarm om voldshændelse fredag aften

Af beredskabdk.dk

BRÆDSTRUP: Fredag aften blev Sydøstjyllands Politi tilkaldt til en hændelse i Brædstrup Bypark, hvor en person var blevet overfaldet. En person er blevet anholdt i forbindelse med sagen.

Politiets hurtige respons

Politiet blev alarmeret kl. 22.37 og rykkede hurtigt ud til Byparken. Ved ankomsten blev det bekræftet, at der havde fundet et overfald sted.

En anholdt i forbindelse med overfaldet

I løbet af natten lykkedes det politiet at anholde en person i forbindelse med hændelsen. Den mistænkte er nu i politiets varetægt, og efterforskningen af sagen er i fuld gang.

Billeder fra tidligere på aftenen

Det skal understreges, at de billeder, der er blevet offentliggjort i forbindelse med denne hændelse, er taget tidligere på aftenen og ikke er direkte relateret til den aktuelle sag.

Offerets tilstand

Detaljer omkring offerets tilstand og identitet er endnu ikke blevet offentliggjort. Politiets presseafdeling har indikeret, at yderligere oplysninger vil blive givet, når det er passende og i respekt for offerets og de pårørendes privatliv.

Efterforskning fortsætter

Selvom en anholdelse er sket, fortsætter politiet med at efterforske sagen for at sikre, at alle detaljer er belyst. Borgere, der kan have oplysninger, der kan hjælpe med efterforskningen, opfordres til at kontakte Sydøstjyllands Politi.
 

Beredskabdk.dk

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024