Ejer

Lokalnyt

Niels Damsgaard Hansen: Et liv fyldt med eventyr, kunst og landbrug

5. april 2023
Niels Damsgaard Hansen, en alsidig og talentfuld mand, fejrer sin fødselsdag efter et langt og spændende liv fyldt med kreativitet, landbrug og samfundsengagement. Han voksede op i Gladsaxe og Herlev i 1950-60'erne og var en ivrig sejler, fotoentusiast og lysshow-skaber for tidens bands som Gasolin.
Lokalnyt

Der var fuldt hus på bavnehøjen

22. august 2022
Onsdag 17. august havde Grænseforeningen for Skanderborg og Omegn inviteret til fællessangsarrangement på Ejer Bavnehøj. Her mødte mange sangglade op for at i fællesskab at synge solen ned.
Lokalnyt

Aftensang på Ejer Bavnehøj

15. august 2022
Onsdag den 17. august synger vi solen ned på Ejer Bavnehøj. Grænseforeningen for Skanderborg og Omegn står for et fællessangsarrangement på toppen, hvor vi i et par timer synger både gamle og nye sange indenfor forskellige genre.
Lokalnyt

Fra Grønland til New Zealand

15. marts 2022
Vil du opleve næsehorn i Nepal, Grønlands storslåede indlandsis eller gletschere i New Zealand eller noget helt andet har vores lokale rejsebureau rejsogoplev måske rejsen – eller vil gerne lave den.
Lokalnyt

Turen går til: Ejer Bavnehøj og Yding Skovhøj

11. juli 2020
Det tætteste vi kommer på bjerge i Danmark området Ejer Bjerge som ligger mellem Horsens og Skanderborg i kort afstand fra E45. Området indeholder indenfor få kilometer de tre højeste ”bjerge” i Danmark og er absolut et besøg værd bare for udsigtens skyld.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024