Fodbold

Lokalnyt

Nyt U14 pigefodboldhold hos ØIF

12. april 2021
Østbirk IF har fået et nyt U14 pigefodboldhold. Holdet er startet af to piger fra Østbirk skole, efter at de havde haft en periode med trænere fra DGI-fodbold i skolens idrætstimer i efteråret.
Lokalnyt

2 gange sejr for Hovedgård IF

7. april 2021
Begge HIF hold var på banen til forårspremieren 2. påskedag. 2. holdet som i år spiller i serie 6, startede deres sæson med et vaskeægte lokalopgør i Gedved. Kampen blev dog ikke spillet i forårsvejr, da der stod en strid vind på langs af banen og samtidig sneede det, det meste af opgøret.
Lokalnyt

Seriefodbolden skydes i gang igen skærtorsdag

24. marts 2021
Den vedtagne lempelse af covid19-restriktionerne åbner op for, at der snart igen kan spilles 11-mands turneringsfodbold i bredderækkerne. DBU Jylland har derfor offentliggjort planen for den kommende turneringsstart.
Lokalnyt

Fyrværkerisalget i gang – alligevel

29. december 2020
Det er svære tider og svært at vide hvad man må og ikke må. Det har fodboldafdelingen i Østbirk Idrætsforening også måtte sande. For at tjene penge til afdelingen har man gennem mange år solgt fyrværkeri og tjent penge på det, men i år har vejen været brolagt med forhindringer.
Lokalnyt

Udendørs fodbold (næsten) året rundt i Østbirk og Hovedgård

20. november 2020
Der har været gang i entreprenørmaskinerne på arealerne ved både Østbirk og Hovedgård Idrætsforeninger i nogle måneder nu. Grunden er at man snart er ved at være færdige med at anlægge kunstgræsbaner ved klubberne, projekter som blev fremskyndet i begyndelsen af Corona-krisen, så der kunne kom gang i beskæftigelsen.
Lokalnyt

Fodboldfest i Brædstrup

3. februar 2019
I weekenden har der været BIF CUP TØZER i Brædstrup hallen, 150 glade pige kæmpende om pokaler og hyggede sig med konkurrence og tombola. Der var igen helt udsolgt i alle rækker; U10, U14 og U16.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Seneste video

Skal der være togstop i Hovedgård?
04. apr 2021