Horsens Kommunes Talent-Idrætsklasser 2020/21Morgentræning for pigefodboldspillere (Foto: Charlotte Adsbøl)

Langmarkskolen giver masser af input om Talent-idrætsklasserne.

Dyrker du idræt på et højt niveau og ønsker du at kombinere din idræt og skolegang, har du gode muligheder for at udvikle dig på begge områder, hvis du søger om optagelse i en af Langmarkskolens Talent-idrætsklasser fra 7. - 9. klasse.

Torsdag den 28. november 2019 fra kl. 17.00-19.00 på Langmarkskolen, Nørrebakken 11, 8700 Horsens får interesserede forældre og deres børn mulighed for at høre meget mere om tilbuddet på Langmarkskolen.

Her vil nuværende elever fortælle om, hvordan dagligdagen er i en klasse, der vægter idræt lige så højt som de faglige fag, ligesom forældre og eliteklubber vil fortælle om, hvordan skolens arbejde involverer dem.

- Et skoleskifte er en stor beslutning både for børn og forældre og vi vil gerne klæde de unge eliteidrætsudøvere og deres forældre bedst muligt på til at tage en sådan beslutning. Derfor afholder vi fælles informationsmøde på Langmarkskolen den 28. november fra kl. 17.00. Der plejer at komme mange interesserede til vores informationsmøder, så det forventer vi selvfølgelig også bliver tilfældet i år. Forældre og elever får masser af input til at træffe den store beslutning, det kan være at skifte skole og miljø, fortæller eliteidrætskonsulent Søren Jochumsen fra Horsens Kommune.

Ud over personlige beretninger om hverdagen og undervisningen vil afdelingsleder på Langmarkskolen Christian Christensen gå mere i detaljer med, hvordan undervisningen på Langmarkskolen foregår, ligesom deltagerne også får viden med sig hjem om muligheder for morgentræning som en del af skoledagen, krav til elever, forældre og skole og hele ansøgningsproceduren til de kommende Talent-Idrætsklasser fra skoleår 2020/21.

Talent-idrætsklasserne henvender sig primært til elever i 7. klasse, men der kan også optages elever på 8. og 9. årgang hvis det sportslige niveau og indstilling til skole og sport berettiger til optagelse.

Muligheden for at kombinere skolegang med idræt på højt niveau udspringer af Elitesport Horsens - et samarbejde mellem Horsens Kommune, byens lokale eliteidrætsklubber og kommunens uddannelsesinstitutioner - herunder Sportscollege Horsens og Langmarkskolen - samt Team Danmark.

Ønskes yderligere oplysninger omkring Elitesport Horsens eller Langmarkskolen kan dette findes på Horsens Kommunes hjemmeside, ligesom der kan søges information på Langmarkskolens hjemmeside også.

Interesserede er også velkomne til at kontakte Eliteidrætskonsulent ved Horsens Kommune Søren Jochumsen eller afdelingsleder på Langmarkskolen Christian Christensen.

Fakta
I skoleåret 2019/20 går der 102 elever i Talent-idrætsklasserne fordelt på 7.-9. årgang. Der er i skoleåret 2019/20 idrætsspecifik morgentræning indenfor følgende idrætter:

Fodbold (drenge/piger)
Svømning
Badminton
Håndbold
Basketball
Golf
Orienteringsløb

Kommer man fra en mindre idræt, er der mulighed for at blive tilknyttet Basislinien. Her samles atleter fra en række forskellige idrætter, og træner fælles basis- og fysisk træning under vejledning af en fysisk træner.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Keramiker Stine Orle i Stensballe
19. apr 2021