Hovedgård byfest

Lokalnyt

Hovedgård Byfest: En tak til alle de frivillige

10. juni 2024
HOVEDGÅRD - En uge med glæde og fællesskab i Hovedgård kunne ikke have været mulig uden den uundværlige støtte fra vores sponsorer, Horsens Kommune og Lions Klub. Deres bidrag har sikret, at byfesten i år igen blev en stor succes over fem begivenhedsrige dage.
Lokalnyt

Byfest dart open

5. juni 2024
HOVEDGÅRD BYFEST - Det var 16 erfarne dartspillere, der stillede op til Hovedgård byfests dart turnering.
Lokalnyt

Hovedgård Byfest: En fortryllende formiddag for børnene

5. juni 2024
HOVEDGÅRD BYFEST - Torsdag formiddag på Hovedgård Byfest var en festlig oplevelse for både børn og voksne. Daginstitutioner og dagplejere mødte op på festpladsen og deltog i et farverigt optog gennem skoven, fyldt med musik og glade ansigter.
Lokalnyt

Brag af en byfest

4. juni 2024
I Hovedgård blev der sat punktum for byfesten med manér med et afslutningsarrangement, der fik stemningen helt i top.
Lokalnyt

Festlig åbning af Hovedgård Byfest: En aften med glæde og fællesskab

30. maj 2024
HOVEDGÅRD BYFEST - Onsdag aften blev Hovedgård Byfest officielt skudt i gang med festlige taler og masser af aktiviteter. Jan Koborg Olsen holdt en varm velkomsttale, og borgmester Peter Sørensen leverede en inspirerende åbningstale. Den traditionsrige erhvervsmesse fyldte det store telt med liv og energi, hvor lokale foreninger og virksomheder præsenterede deres stande.
Lokalnyt

Hovedgård byfest tager opvasken og inviterer til fællesspisning

14. maj 2024
HOVEDGÅRD BYFEST - Allerede torsdag kl. 12.00 står vi klar til seniorunderholdning, og i år skal Rangers spille og synge deres nostalgiske sange. Dan Ingemann Jensen fortæller om sin tid i området krydret med masser af musikalske anekdoter. Det bliver en dejlig eftermiddag. For kun 85 kr. er du også velkommen uden spisebillet. Spisebilletter købes i SuperBrugsen Hovedgård.
Lokalnyt

Børneunderholdning i Hovedgård Byfest - Sjov og leg for alle!

8. maj 2024
Hovedgård Byfest står for døren, og det er tid til at fejre med alle familiens yndlingsaktiviteter! Fra onsdag den 29. maj til lørdag den 1. juni vil børnene blive forkælet med en bred vifte af sjove og spændende aktiviteter, der garanterer smil og grin fra øre til øre.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024