Hovedgård Hallen er lig med julekoncert for HSOFor Hovedgård Skoleorkester (HSO) er Hovedgård Hallen og den årlige julekoncert synonymer.

”Det er et af årets absolutte højdepunkter at spille i en fyldt Hovedgård Hal, pyntet med det gamle scenetæppe og de velkendte blå papbogstaver med kravlenisser på; og når stearinlysene tændes på scenen til tonerne af Julestemning potpourri - ja så er ikke et øje tørt blandt publikum”, fortsætter Louise Mogensen.

HSO består lige nu af 47 medlemmer, hvoraf en håndfuld har orlov, fordi de er på efterskole, og de spænder i alderen 13-22 år. HSO er musikalsk altid i en rivende udvikling, og repertoiret varierer blandt andet efter orkestermedlemmernes egne ønsker, den musik der bliver spillet i tiden og så er der bare nogle numre, som kan spilles generation efter generation. Fx. spiller HSO lige nu et medley fra West Side Story, som er en musical fra 1957.

Glæder sig til at tage de nye faciliteter i brug til koncerter og sammenspilsdage

HSO blev grundlagt i 1962 og har siden da været en stor del af Hovedgårds foreningsliv, og er en af de 5 nuværende ejere af hallen. De fleste af vores medlemmer enten går, eller har gået på Hovedgård skole. De spiller håndbold og går til gymnastik, og er på alle mulige måder en aktiv del af foreningslivet. Et foreningsliv, som gerne skulle få endnu bedre vilkår med den nye multihal.

”I HSO kan vi se masser af muligheder i anvendelsen af den nye multihal. Først og fremmest fortsat som rammen omkring vores julekoncert, men også med en mulighed for at afholde sammenspilsdage med andre orkestre eller når vi har besøg af vores venskabsorkestre fra ind- og udland. Derfor er det også meget naturligt for HSO at give et økonomisk bidrag til multihals-projektet, og vi glæder os sammen med resten af Hovedgård og omegn til at tage de nye faciliteter i brug”, siger Louise Mogensen.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Bakkelandets Friskole - Børnehave - Vuggestue
07. jun 2021