Juleprogram i corona-tryg indpakningNærmere bestemt er der tale om 175 kvm at fordele sig på, når der bliver inviteret indenfor i Igloen på Torvet til et festligt juleprogram, som naturligvis følger alle retningslinjer og sørger for, at sikkerheden er i top.

Onsdage i Igloen byder på risengrød og juleforestilling for børnefamilier.

Torsdag aftener er reserveret til det voksne publikum, og her kan man forvente lækker gospel, sprød jazz og julehistorier - for voksne.

Desuden er Igloen åben i dagtimerne, og der vil stå to foodtrucks udenfor, hvor man kan købe mad og æbleskiver, som man er mere end velkommen til at nyde inde i Igloen - der er god plads til at fordele sig ved bordene.

Velkendte gengangere og noget helt nyt

Ingen jul uden traditioner. Derfor vil det igen i år være muligt at køre i hestevogn, møde Julemanden rundt i byen, høre en masse julekoncerter og køre med juletog. Og så lukker Komediehuset både små, søde julenisser og store drillenisser ud for at sprede julestemning i byen. Men som noget helt nyt bliver der i år stillet en stor og flot julekarrusel op ved KUBEN på Søndergade.

Det er næppe gået nogens opmærksomhed forbi, at der pga. corona-restriktioner og forsamlingsforbud ikke kommer nogen skøjtebane i Horsens i år. Til gengæld får alle byens små og store juleentusiaster mulighed for at tage en tur i en festlig og julepyntet karrusel. For at passe bedst muligt på hinanden, er det vigtigt, at der ikke stimler for mange mennesker sammen rundt om karrusellen. Der vil være tydelig skiltning på stedet, og det julesmilende personale vil sørge for håndsprit og opretholdelse af afstand.

Det bliver en tryg jul

Corona har vendt op og ned på vores hverdag, og det vil man naturligvis også kunne mærke, når man bevæger sig rundt i Horsens i juletiden. Men det bliver på en tryg og fin måde. Der vil være ekstra meget personale til at sørge for at hjælpe med at huske afstands- og hygiejnereglerne, Igloen og karrusellen bliver sprittet af flere gange dagligt, så der er trygt at opholde sig, og så vil det være nødvendigt at bestille billet til alle arrangementer, undtagen 'Mød Julemanden i Igloen' og karrusellen. Billetterne er gratis, men for at være sikker på at kunne overholde forsamlingsforbuddet, er det nødvendigt med et nøjagtigt overblik over antal deltagere.

Juleprogrammet er lavet i samarbejde med CityHorsens.

Find det trykte juleprogram rundt i byens butikker og i Igloen i julemåneden eller læs om alle arrangementerne og bestil billet på www.jul.horsens.dk

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Seneste video

Borgmester Peter Sørensens virtuelle nytårskur
03. jan 2021