
Bagermester Henrik Kjær inviterer til kæmpe brunch ved Kagehuset i Hovedgård søndag den 16. august fra kl. 10.00.
- Vi sætter et telt op med plads til 300 gæster, siger Henrik Kjær, som på dagen har inviteret samarbejdspartnere og eksperter til at præsentere hjemmelavede delikatesser, alt fremstillet fra bunden.
6 brancher bliver repræsenteret på festivalen - mejerister, chocolatier, kokke, konditorer, bagere og slagtere. Brigsted Blues Band sørger for den rigtige stemning. Det lokale bluesorkester er specialister i at spille hyggelig musik ved middagstide, skønne balleder, følsom blues og en god gang rock og roots.
For at være med ved Kagehusets Bruncharrangement med kæmpe brunch buffet, skal man sikre sig en billet til 125 kr. i et af Kagehusene og de er allerede sat til salg.
- De lokale slagtermestre Kristoffer og Michael fra SuperBrugsen Hovedgård og Stensballe præsenterer sammen med deres slagtere et lækkert sortiment, Finn fra Søvind Mejeri kommer med deres landskendte økologisk oste og Troldgaarden fra Vedslet præsenterer 100% økologiske specialiteter, siger Henrik Kjær. Kagehusets bagere vil i samarbejde med eksperter fremstille sydeuropæiske brødtyper - utraditionelt bagværk og kæmpe brødvarianter.
- Selvfølgelig er der også rugbrød fra Kagehusets sortiment, tilføjer bagermesteren.
I det hele taget er der lagt op til en dag hvor gæsterne kan hygge sig med specialiteter i 4 timer. Belgiske vafler, pandekager, Serano skinke, frisbrygget kaffe, juicer, oste, scramblet æg og slagternes specialiteter er blot eksempler fra festivalens buffet.
- Alt er lavet helt fra bunden, understreger Henrik Kjær. - Kom og vær med, det bliver en kulinarisk oplevelse.