Løb er for alle i Østbirk(arkivfoto)

Løbeafdelingen i Østbirk Idrætsforeningen er klar til endnu en sæson med masser af planlagte aktiviteter hen over det kommende år.

Af Jørn Kildall

Den officielle opstart af løbetræningen foregår som sædvanligt i uge 8 og man mødes ved Østbirk Hallen. Hele sæsonen kører med træning og hygge frem til uge 41 og her er der masser af muligheder for at prøve kræfter med løb i lokalområdet og når man tager til løb længere væk.

ØIF Løb understreger at løb er for alle – både nybegyndere og walker (dem som går). Der er fælles træning hver tirsdag, torsdag og weekenderne.

ØIF-løb har også ud-af-huset løbeture, hvor man mødes et andet sted end Østbirkhallen. Som noget nyt er der også planlagt arrangementer i weekenderne. Hver gang afslutter man med sandwich eller anden form for mad og drikke.

En nyhed i denne sæson er en walk-tur til Mols Bjerge lørdag 7. maj og Uldum Kjær lørdag 24. september.

Man deltager også i Jellingløbet 8. juni samt Moesgaard Trailløb i oktober.

Den populære ØIF-Stafetten tåler en gentagelse og i år skal man sætte kryds i kalenderen 27. august, her er der plads til alle og ikke kun løbeklubben. Sidste år havde man en sjov stafet, hvor 13 hold deltog i løbe-/og walkstafetten.

Endelig håber klubben på at kunne afholde Nytårsløb den 31. december. Udover alt det nævnte har klubben også trail, cross fit samt interval/bakkeløb på programmet. Her er mange aktiviteter og der er plads til flere.
 

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024