Jakob fra Østbirk blev kampens spiller

Østbirk 1. Holds herre skulle lørdag den 23. en tur Lund der lå sidst i puljen men har spillede tætte kampe.

Af Jakob Ulf

Østbirk kom hurtig foran 2-0 blandet andet på et flot frisparks mål af Neno Petkovic. Og på 2-0 af Oliver Dalgaard på en flot langskud med Venstre ben. Der kom chancer til begge hold og der kunne godt have været scorer flere end de to mål.

Men en Fortjent 2-0 føring ved pausen til de grønne.

2. Halvleg: der begyndte Lund godt og fik også et par store chancer til at komme med i kampen, dog stod målmand Rasmus Villadsen i vejen med flotte redninger. Så Lund kæmpede bragt og gav Østbirk problemer i 2. Halvleg.

Dog satte Frederik Holm en kæp i hjulet i 83 min og lukkede kampen til 0-3 til Østbirk med et flot mål også.

Så Østbirk serie 3 har nu vundet 4 ud af 5 kampe og kæmper med i den sjove ende af tabellen.

Kampens spiller:

Det blev Jakob Stougaard, som leverede en solid indsats i forsvaret og fik både taget nogle gode ture frem ad og fik overraskende lagt par gode bolde fremad i banen.

Jakob er sponseret af tandlægerne i Østbirk.