Loppemarked

Loppemarkeder er populære

Mange foreninger og organisationer tjener til deres arbejde ved at afholde loppemarkeder. Det være spejdernes loppemarked, den lokale idrætsforening og lokale borgerforeninger som samler de frivillige kræfter og arrangerer flotte loppemarekder i Horsens kommunes mange landsbyer.


 

Lokalnyt

Genbrugsskattene styrker spejderne

23. marts 2023
Spejderne i Hovedgård afholder deres traditionsrige loppemarked på søndag, og endnu en gang viser det, at det stærke sammenhold i gruppen er en vigtig drivkraft. Loppemarkeder er kendt for at fremme bæredygtighed og miljøbevidsthed, samtidig med at de genererer indtægter for foreninger som spejderne i Hovedgård. Disse midler hjælper med at drive en aktiv og engageret spejdergruppe i et relativt lille lokalsamfund.
Lokalnyt

Loppepatruljen sprang rundt

16. november 2022
Hovedgård Spejdernes juleloppemarked søndag var rigtig godt besøgt både ude og inde – ja der var faktisk kø til at komme ind spejderhuset, hvor de gode julesager var.
Lokalnyt

Gode julelopper i Hovedgård

10. november 2022
Så er det atter tid til at komme til juleloppemarked hos spejderne i Hovedgård. Det foregår i HIET på Vestergade søndag 13. november klokken 13 til 16, og her er masser af gode ting på hylderne.
Lokalnyt

To fluer med et slag – loppemarked i Nim.

8. november 2022
Tidligere på året snakkede Anja Rolskov og Trine Dyrholm om, at de egentlig havde en hel del ting, der ikke rigtig blev brugt mere, og der af opstod tanken om et loppemarked. Ideen udviklede sig til, at et loppemarked måske også at kunne bruges til at støtte den lokale købmand. Købmanden er hårdt ramt af de høje energipriser, og har brug for al den opbakning og støtte, der kan fås.
Lokalnyt

Byloppemarked i Sattrup

15. september 2022
Så prøver vi igen med en fælles aktivitet der involverer mange her i Sattrup. Det giver mulighed for at få ryddet ud i gemmerne, og det giver også en hyggelig stemning i landsbyen. Det kan også være man lige får en snak med naboen.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kagehuset i verdensrummet
14. feb 2023