Havens Dag på Gårdmuseet Stjernholm: Kom og deltag i haveglæde og loppefundNIM - Søndag den 9. juni kl. 10:00 til 16:00, Museet Stjernholm Nim.

Af Jørn Kildall

Museet Stjernholm Nim inviterer alle haveentusiaster og loppejægere til en herlig dag fyldt med haveglæde og spændende loppefund! Søndag den 9. juni fra kl. 10:00 til 16:00 afholder museet loppemarked og Havens Dag, og vi søger udstillere med passion for planter og haver.

En Dag for Haveelskere

Er du vild med planter, læge- og krydderurter, eller har du noget smart havetilbehør? Måske har du nogle skønne lopper, som kunne få et nyt hjem? Så kom og vær med som udstiller. Det er gratis at deltage med en bod, så du kan vise dine skatte frem uden at tænke på omkostninger.
 

En Oplagt Mulighed

Denne dag er perfekt for dig, der vil møde andre med grønne fingre, udveksle tips og tricks og måske finde lige det, du har manglet i haven eller hjemmet. Det bliver en dag fyldt med inspirerende samtaler og unikke fund i de hyggelige omgivelser på Gårdmuseet Stjernholm.

Tilmeld dig nu

Vi glæder os til at se dig til en inspirerende dag med haveglæde og loppefund. Tilmeld dig som udstiller og vær med til at skabe en uforglemmelig dag.

For mere information og tilmelding, kontakt Museet Stjernholm Nim.
 

Kontaktpersoner:

Regnar Brønd. Mobil: 20 22 07 15. E-mail: regnarruna@gmail.com

Lis Hansen. Mobil: 40 97 20 93. E-mail: lis.verning@surfmail.dk
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024