Mad

Lokalnyt

Bæredygtig kost giver færre blodpropper i hjernen

31. januar 2022
Risikoen for blødninger eller blodpropper i hjernen falder, hvis du spiser bæredygtigt. Det viser et nyt forskningsresultat fra Aarhus Universitet. Resultaterne er offentliggjort i det videnskabelige tidsskrift Stroke.
Lokalnyt

Halvdelen af danskerne takker ja til “grimme” grøntsager

30. juli 2021
Flere og flere frasorterede madvarer og “grimme” grøntsager findes nu på butikkernes hylder i stedet for at gå til spilde i fødevareproduktionen. En ny undersøgelse fra Kantar Gallup for forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad, som lanceres i forbindelse med bevægelsens 13-års fødselsdag, viser, at op mod halvdelen af danskerne er tilbøjelige til at købe disse frasorterede produkter i supermarkedet.
Lokalnyt

Bagerne forbereder sig på "hvedeboom"

22. april 2021
I januar og februar eksploderede salget af fastelavnsboller. En ny højtid nærmer sig, når ”hvedesæsonen” snart er over os i forbindelse med St. Bededag den 30. april. Aftenen før er der tradition for at spise lækre ristede hveder i familiens skød. Vi har talt med Nichlas Frese, chefbager og konditormester fra Andersen Bakery, der forbereder sig på, at danskernes indtag af friskbagte hveder stiger i år.
Lokalnyt

Nye kostråd har klima på menuen

7. januar 2021
Mindre kød og flere grøntsager, bælgfrugter og fuldkorn. Sådan lyder det i Danmarks nye officielle kostråd, som fødevareminister Rasmus Prehn præsenterede i begyndelsen af januar.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024