Mad

Lokalnyt

Traditionel dansk julemad

19. december 2024
Vi tror, vi ved det, men det er nok sådan, at der ikke er én decideret traditionel julemad. Snarere er der tale om traditioner indenfor familien.
Lokalnyt

Bæredygtig kost giver færre blodpropper i hjernen

31. januar 2022
Risikoen for blødninger eller blodpropper i hjernen falder, hvis du spiser bæredygtigt. Det viser et nyt forskningsresultat fra Aarhus Universitet. Resultaterne er offentliggjort i det videnskabelige tidsskrift Stroke.
Lokalnyt

Halvdelen af danskerne takker ja til “grimme” grøntsager

30. juli 2021
Flere og flere frasorterede madvarer og “grimme” grøntsager findes nu på butikkernes hylder i stedet for at gå til spilde i fødevareproduktionen. En ny undersøgelse fra Kantar Gallup for forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad, som lanceres i forbindelse med bevægelsens 13-års fødselsdag, viser, at op mod halvdelen af danskerne er tilbøjelige til at købe disse frasorterede produkter i supermarkedet.
Lokalnyt

Bagerne forbereder sig på "hvedeboom"

22. april 2021
I januar og februar eksploderede salget af fastelavnsboller. En ny højtid nærmer sig, når ”hvedesæsonen” snart er over os i forbindelse med St. Bededag den 30. april. Aftenen før er der tradition for at spise lækre ristede hveder i familiens skød. Vi har talt med Nichlas Frese, chefbager og konditormester fra Andersen Bakery, der forbereder sig på, at danskernes indtag af friskbagte hveder stiger i år.
Lokalnyt

Nye kostråd har klima på menuen

7. januar 2021
Mindre kød og flere grøntsager, bælgfrugter og fuldkorn. Sådan lyder det i Danmarks nye officielle kostråd, som fødevareminister Rasmus Prehn præsenterede i begyndelsen af januar.

Løbende annoncer

 

Ugens Annoncer

Seneste video

GFG Gymnastikopvisning 2025
15. mar 2025