Menighedsrådsvalg

Lokalnyt

Menighedsrådsformand Jens-Martin Grove

13. januar 2021
Avisen har mødt den nye menighedsrådsformand i Østbirk Jens-Martin Grove, som blev valgt ind som suppleant, men han blev udpeget som formand. Hør ham fortælle om kirken, de digitale muligheder og om kirkens fremtid.
Lokalnyt

Nyt fra Kattrup-Tolstrup sogne

28. november 2020
Kattrup sogn har 3 mandater i menighedsrådet, og Tolstrup sogn 5 mandater. Der var valg-forsamling i september, men det lykkedes ikke at få valgt det nødvendige antal medlemmer, hvorfor det ifølge lovgivningen blev nødvendigt at afholde en ekstraordinær valgforsamling 6. oktober, og så lykkedes det at få et helt menighedsråd. Der er blevet indvalgt 3 nye med-lemmer fra Kattrup og 2 nye fra Tolstrup sogn.
Lokalnyt

Stort fremmøde til menighedsrådsvalg

18. november 2020
Tirsdag afholdt man menighedsrådsvalg i Tåning, Ovsted og Hylke sogne og valgdeltagelsen var hele oppe på 39% og der er travlhed på valgstedet i Tebstrup Forsamlingshus.
Lokalnyt

Kirkernes Fællesliste står for kontinuitet og fornyelse

1. november 2020
I Ovsted, Tåning og Hylke sogne bliver der afstemningsvalg til menighedsrådet den 17. november. Valget står mellem en liste rejst i protest mod et kunstprojekt, der er opgivet og den nyoprettede Kirkernes Fællesliste, der består af otte nye kandidater og seks gengangere fra nuværende menighedsråd.
Lokalnyt

Ny kandidatliste til menighedsrådsvalg i Ovsted, Tåning og Hylke sogne

12. oktober 2020
I Ovsted, Tåning og Hylke sogne har en ny kandidatliste netop set dagens lys. Kandidaterne på den nye liste vil arbejde bredt med otte mærkesager, og den er dannet i kølvandet på valgforsamlingen den 15. september. Her var resultatet nemlig en liste, hvor hovedparten af de valgte var opstillet med det formål at stoppe et endnu ikke færdiggjort skitseforslag til en kunstnerisk bearbejdelse af Ovsted Kirke.
Lokalnyt

Valg i Hansted

17. september 2020
Tirsdag aften var der valg til menighedsrådet i Hansted og Lundum sogne. I Hansted fandt valgforsamlingen sted i kirkehuset hvor 23 personer var mødt op.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023