Tebstrup

Lokalnyt

Nostalgisk feststemning i Tebstrup!

18. oktober 2023
To dage, 27. og 28. oktober, med to fantastiske bands: Forklædt som voksen og Sussi & Drengene lover en uforglemmelig weekend i Tebstrup Forsamlingshus.
Lokalnyt

Kendt maskinstation strømliner sin forretning

17. oktober 2023
Fremover vil Thyge Sylvester Rasmussen A/S maskinstation øge fokus på tre forretningsområder, nemlig halm, vognmand og entreprenør-arbejde. Det betyder farvel til en del af landbrugsopgaverne, mens nogle fortsætter.
Lokalnyt

Kys din virkelighed

4. oktober 2023
Selvom vi har travlt og skal nå en masse, tænker de fleste af os over livet i et lidt større perspektiv – dets mening nu og fremover, og hvordan vi skal sige farvel. Det og meget andet skriver Niels Damsgaard Hansen om i sin digtsamling ”Kys din virkelighed – den elsker dig”. Den læser han op fra ledsaget af Gert Vincent på guitar onsdag 11. oktober i Sneptrup.
Lokalnyt

Nyt liv i Sneptrup præstegård

25. september 2023
Menighedsrådet for Ovsted, Tåning og Hylke kirker havde lørdag inviteret til kulturdag på den smukke gamle Sneptrup præstegård.
Lokalnyt

Fuld blæs på kulturen i præstegården

18. september 2023
Det er næsten kun fantasien, som sætter grænser for oplevelserne lørdag 23. september, når Sneptrup Præstegaard tager hul på sit nye liv som samlende kultursted for alle, der med gratis entré vil opleve såvel ude som inde.
Lokalnyt

Nyt liv i den gamle præstegård i Sneptrup

8. september 2023
Genåbning af historisk præstegård: Fortidens hemmeligheder møder fremtidens visioner i et hus, hvor kultur, historie og moderne nyskabelser flettes sammen i et unikt samspil midt i hjertet af Sneptrup.
Lokalnyt

Fejr de vilde blomsters dag i Sneptrup Præstegård

15. juni 2023
På søndag den 18. juni inviterer Præstegårdsstiens skovgruppe til en hyggelig eftermiddag med plantefortællinger, sjove opdagelser og lækre smagsoplevelser i det smukke område omkring den gamle præstegård i Sneptrup.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023