Tebstrup

Lokalnyt

Oplev en levende country-legende i Tebstrup

31. oktober 2021
Navnet Tamra Rosanes burde være kendt af mange, den alsidige amerikansk fødte sangerinde har været aktiv på den danske musikscene siden 1970-erne og lørdag 13. november kl. 18.00 kan man høre og opleve hende i Tebstrup Forsamlingshus.
Lokalnyt

Revy i Tebstrup med forsinkelse

21. september 2021
Årets Tebstrup Revy var allerede klar 2. weekend i marts 2020, men to dage før premieren, lukkede landets ledere landet ned på grund af corona. Men nu er holdet heldigvis klar til at præsentere spas og løjer i forsamlingshuset.
Lokalnyt

Lærling hos John A. Laursen modtager flot pris

19. august 2021
DI Sydøstjylland har igen i år uddelt en pris til en lærling eller elev, der har været særlig engageret, dygtig, fagligt interesseret eller på anden måde har udmærket sig i løbet af praktikperioden. I år blev det en helt særlig lærling i håndværksvirksomheden John A. Laursen A/S, der modtog prisen.
Lokalnyt

Ejer Bjerge Crew kom godt i gang

27. maj 2021
Kan du lide at lave noget med hænderne – sammen med andre – for Tebstrup – så kom! Sådan lød opfordringen fra Lokalrådet fra Ejer Bjerge.
Lokalnyt

Stort fremmøde til menighedsrådsvalg

18. november 2020
Tirsdag afholdt man menighedsrådsvalg i Tåning, Ovsted og Hylke sogne og valgdeltagelsen var hele oppe på 39% og der er travlhed på valgstedet i Tebstrup Forsamlingshus.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kagehuset i verdensrummet
14. feb 2023