Uddannelse

Lokalnyt

Ny uddannelse skal styrke sundhedsvæsenet

12. januar 2021
VIA University College skal uddanne fremtidens lægesekretærer. Den nye uddannelse hedder sundhedsadministrativ koordinator, og de første studerende kan begynde allerede til september.
Lokalnyt

DR åbner kanal dedikeret til hjemmeskoling

11. januar 2021
Med en midlertidig ekstra kanal ’Ramasjang hjemmeskole’ på DRTV fra klokken 8.00 til 14.00 alle hverdage, udvidet indhold i ’Ultra Nyt’ og en lang række digitale undervisningstilbud vil DR hjælpe forældre med hjemmeskoling.
Lokalnyt

BUPL: Alle børn har ret til samme velfærd

1. januar 2021
BUPL kvitterer for statsministerens løfte om en velfærdslov, der skal sikre, at pengene følger med, når der kommer flere børn. Men vi skal ikke være tilfredse med status quo. Der skal også investeres i øget velfærd.
Lokalnyt

Learnmark Horsens er udnævnt til Verdensmålsskole

24. december 2020
I efteråret 2020 er Learnmark Horsens blevet en af de nu i alt 58 skoler i Danmark, som er UNESCO Verdensmålsskole. I undervisningen skal skolens elever fremover have større fokus på globalt medborgerskab og bæredygtig udvikling, som er to helt centrale områder i FN´s 17 Verdensmål.
Lokalnyt

Learnmark Horsens fejrer 17 nye erhvervsassistenter

19. december 2020
Fredag den 18. december 2020 fik 17 elever fra Kombineret Ungdomsuddannelse (KUU) på Learnmark Horsens overrakt deres bevis på, at de nu er uddannet erhvervsassistenter. Det var uddannelsens sidste elevhold, og i alt er 197 erhvervsassistenter dimitteret fra KUU siden uddannelsens start i 2015.
Lokalnyt

Biblioteket vil vække læselysten hos sårbare unge

18. december 2020
I samarbejde med FGU Sydøstjylland vil Horsens Kommunes Biblioteker øge læselysten hos sårbare unge, som ikke normalt er at finde blandt bogreolerne. Projektet er netop tildelt støtte fra Slots- og Kulturstyrelsen.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Seneste video

Borgmester Peter Sørensens virtuelle nytårskur
03. jan 2021