Uddannelse

Lokalnyt

Nyt skolehjem i Horsens gør erhvervsuddannelserne mere attraktive

14. juli 2023
Børne- og Undervisningsministeriet har godkendt Learnmark Horsens’ ansøgning om skolehjem i tilknytning til erhvervsuddannelserne. Det betyder, at elever og kursister, der kommer langvejs fra, fra januar 2024 får mulighed for at bo sammen med andre unge og voksne i et kollegiemiljø.
Lokalnyt

Dine with a Dane

26. juni 2023
Vi søger værtsfamilier til efteråret 2023. På VIA i Horsens har vi mange internationale studerende fra hele verden, som er meget nysgerrige på hvordan vi lever i Danmark. Dansk kultur og sprog – flere af dem lærer dansk på sprogskolen - men også hvordan vi som familier lever i det daglige – på arbejdet og i fritiden.
Lokalnyt

Kvægkongres i Herning udpeger Årets Elev

26. februar 2023
Den 27.-28. februar afholdes der Kvægkongres i Herning. Her samles omkring 1500 landmænd fra hele landet for at vælge formand, få nye viden kom klimaløsninger og innovation. Der er også fokus på den næste, unge generation i kåringen Årets Elev.
Lokalnyt

Skoleelever i Horsens bobler af idéer

28. januar 2023
Nutidens unge generation tænker stort, og snart skal tankerne præsenteres for en jury, når Horsens' bedste idé skal kåres. Det sker den 31. januar, hvor 19 elevgrupper fra 13 skoler deltager til arrangementet 'Bering 2023 - Horsens' bedste idé'.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024