Uddannelse

Lokalnyt

Stor mangel på faglærte i Østjylland

10. juli 2021
En rundspørge fra Dansk Industri viser, at næsten hver tredje virksomhed i Østjyllands kommuner forgæves har søgt efter en ny medarbejder i det seneste år. I Hedensted, Norddjurs og Skanderborg kommuner er manglen på ny arbejdskraft størst, mens det har været lettere at finde medarbejdere i Odder, Syddjurs og Favrskov kommuner.
Lokalnyt

Dimittender fra Bygholm Landbrugsskole

3. juli 2021
65 dimittender har gennemført landbrugsuddannelsen på Bygholm Landbrugsskole og kan nu kalde sig faglærte landmænd. En tredjedel af dimittenderne er EUX studenter, der har kombineret landbrugsuddannelsen med gymnasiefag.
Lokalnyt

Flere struktørelever kræver mere plads og får ny hal

2. juli 2021
Når der er i gang i byggeriet, er der brug for flere struktørlærlinge. Det mærkes på Learnmark Tech, hvor struktøreleverne er vokset ud af de nuværende undervisningslokaler og værksteder. Onsdag den 30. juni 2021 indviede elever og medarbejdere derfor en ny hal på samlet 731 m2, som nu er klar til at tage imod efterårets mange elever.
Lokalnyt

Ha’ drømme og ambitioner for jeres liv og jeres levevej!

27. juni 2021
Dimissionen blev et festligt punktum for et usædvanligt skoleforløb, da 144 dimittender og EUX-studenter på Learnmark Business fik overrakt deres eksamensbeviser fredag den 25. juni 2021. Borgmester Peter Sørensen gav dem i sin dimissionstale et par gode råd med på vejen.
Lokalnyt

Årets første hhx-student

19. juni 2021
Nikolaj Valeur er årets første student på Learnmark Gymnasium HHX. Traditionen tro fik den første student blomster af rektor og hejste flaget på skolen.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Bakkelandets Friskole - Børnehave - Vuggestue
07. jun 2021