Brædstrup

Lokalnyt

Hurtigtest i Sundparken og Axelborg fra mandag

15. april 2021
Region Midtjylland opretter nu to nye hurtig-test-steder i Horsens - som begge åbner på mandag den 19. april. Det drejer sig om et test-sted i Axelborg - nærmere bestemt i Beboerhuset, Axelborg 4c - og et test-sted i Sundparken - i Aktivitetshuset på Hybenvej 6 og fra mandag udvides også åbningstid for test i Brædstrup.
Lokalnyt

Hej, Brædstrup!

14. april 2021
Avisen markerer her i uge 15 et skifte, da hele postnummer 8740 Brædstrup nu får omdelt lokalavisen Østbirk Avis Østjydsk Avis helt gratis. Er man omfattet af ”Reklamer, Nej tak”, så kommer avisen selvfølgelig ikke i postkassen.
Lokalnyt

Højt incidenstal i Brædstrup Sogn lukker skole og SFO

5. april 2021
Borgmester Peter Sørensen opfordrer alle i sognet til at blive testet for Covid-19. Brædstrup Skole og SFO lukkes fra påskesøndag - og frem til og med søndag den 11. april. Det er Styrelsen for Patientsikkerhed, der har påbudt Horsens Kommune omgående at udstede et forbud mod adgangen til eller brugen af Brædstrup Skole.
Lokalnyt

Avisen udkommer snart i hele Brædstrup

26. marts 2021
Mange af avisens læsere har længe haft et ønske om, at Østbirk Avis Østjydsk Avis udkommer i hele Brædstrup by og opland. Derfor vil alle husstande i postnummer 8740 fra uge 15 modtage egnens lokalavis.
Lokalnyt

Regionen åbner testcenter i Brædstrup

26. februar 2021
Fra på tirsdag - den 2. marts - opretter Region Midtjylland endnu et test-sted i Horsens Kommune. Det bliver placeret i Brædstrup Borgercenter - det tidligere rådhus på Niels Wongesvej 8 - og her kan borgerne tre dage om ugen møde op og få en kviktest for Covid-19.
Lokalnyt

Nye skilte på vej til genbrugspladserne

7. februar 2021
Horsens Kommune bakker op om en ensretning af affaldssymboler på landsplan og udskifter skilte på genbrugspladserne. De nye skilte skal gøre det mere simpelt at sortere affald, ligegyldigt om man er hjemme eller besøger en anden kommune.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Keramiker Stine Orle i Stensballe
19. apr 2021