Bygningsbrand i lejlighed på Fredensgade i Horsens hurtigt under kontrol(Foto: Beredskabdk.dk)

Horsens – Brandvæsnet blev tidligt søndag morgen kaldt ud til en bygningsbrand i en lejlighed på Fredensgade i Horsens. Alarmen indløb klokken 03:32, og brandvæsnet rykkede straks ud til adressen.

Af beredskabdk.dk

Ved ankomsten til stedet viste det sig dog, at der ikke var det store at komme efter. Branden var hurtigt under kontrol, og der blev ikke registreret nogen betydelig skade på bygningen eller nærliggende ejendomme. Der er endnu ingen oplysninger om årsagen til branden, men en efterforskning vil blive iværksat for at klarlægge omstændighederne.

Ingen personer kom til skade i forbindelse med branden, og beboerne i den berørte lejlighed samt de omkringliggende boliger blev evakueret som en sikkerhedsforanstaltning. De evakuerede kunne efter kort tid vende tilbage til deres hjem, da situationen var stabiliseret.
 

(Foto: Beredskabdk.dk)

Brandvæsnet kunne forlade stedet igen efter at have sikret, at der ikke var yderligere fare for brandspredning eller andre sikkerhedsrisici. Dette forløb understreger vigtigheden af hurtig reaktion ved melding om bygningsbrande for at minimere eventuelle skader og sikre borgernes sikkerhed.

Myndighederne opfordrer alle til at have fungerende røgalarmer i deres boliger og at følge brandmyndighedernes anbefalinger for at forebygge brandulykker og øge sikkerheden i hjemmet.
 

Beredskabdk.dk

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023