Dans

Lokalnyt

Dans i Østbirkhallen med Linda Rimmer

21. marts 2022
Søndag 20. marts var der masser af aktivitet i Østbirkhallen, da der både var håndboldstævne og dans. Så er det jo heldigt at man råder over to dejlige haller.
Lokalnyt

Godt nyt for alle danseglade børn

18. marts 2022
Forestillingen 'Move, Morph and More' af den tyske danser og koreograf Anna Konjetzky gør klar til at ruske op i de horsensianske børn og deres forældre lørdag den 19. marts.
Lokalnyt

Forårsevent i Østbirkhallen

10. marts 2022
Gymnastikudvalget i Østbirk Idrætsforening måtte pga. COVID19 aflyse vores nytårs danseevent, men nu står vi klar søndag den 20. marts 2022, hvor Linda Rimmer vil lede os igennem ca. 1½ time til god musik og dansekoreografi i en blanding af zumba og hit fit dance. Musikken er overvejende latinamerikansk, krydret med eksotiske rytmer fra resten af verdenen, samt hits op gennem tiden.
Lokalnyt

Opvarmningsfest til GFG’s 30-års jubilæums sæson

24. august 2021
Søndag middag var der inviteret til ”før fest” i Gedved Hallen hvor en stor flok danseglade sammen markerede begyndelsen på GFG’s 30-års jubilæumssæson - den gode musik og dansen fik hurtigt smilene frem på læberne.
Lokalnyt

Seniordans på Birkebo er sjovt

7. februar 2020
Hver torsdag klokken 19.30 samles en flok danseglade i festsalen på Birkebo og under vejledning af kyndig danseinstruktør går kædedansen lystigt.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021