Debat: Covid 19Leif Kristensen

Af Leif Kristensen
Egehøj 12 Egebjerg
8700 Horsens

At forholde sig objektivt til de problemer, som Danmark står i med den verdensomspændende pandemi Covid 19, skidt med det, vi går efter og vælte statsministeren og regeringen. Det at deres ven Ellemann havde nikket ja til det hele indtil hans bagland, sagde skift mening eller du bliver fyret. Det gjorde han så, skiftede mening, Dette skøjter avisen hurtigt og let hen over uden kommentarer.

Hvad er det egentligt at de borgerlige partier ønsker, er det at vi mennesker skulle kules ned i stedet for minken i fællesgrave med et kraftigt lag kalk over, for det var jo scenariet, hvis minken ikke blev slået ned.

Folkesundheden kommer i første række, når det gælder mennesker i forhold til dyr desværre, men sådan er livet og realiteterne, når døden står for døren.
Og nu står de borgerlige partier og råber op om love og erstatning i 10 år til et erhverv der var på gravens rand økonomisk, ikke et ord om alle de andre erhverv der har mistet deres arbejde. At den borgerlige opposition ikke tager denne pandemi Covid 19 mere alvorlig end, at de har tid til i ugevis at køre politisk fnidder, måske endda i måneder, ja det er hovedrystende at være vidne til.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Seneste video

Borgmester Peter Sørensens virtuelle nytårskur
03. jan 2021