Der er en ny sherif i byenDer er en ny sherif i byen ... Med disse ord overtog Søren Pind posten som justitsminister, hvilket velsagtens er en af de mest magtfulde poster inden for dansk politik. Han udtalte også, at han ville være hård, men retfærdig.
Desværre har den selvudnævnte sherif, ligesom vores integrationsminister Inger Støjberg og selveste Statsminister Lars Løkke Rasmussen, vist sig at være fuldstændig handlingslammet i forbindelse med den bølge af bekvemmelighedsflygtninge, der igennem den seneste halvanden måneds tid er skyllet ind over Danmarks grænser.
Seneste forsigtige skøn fra rigspolitiets side er, at minimum 28.800 bekvemmelighedsflygtninge er indrejst i Danmark.
Denne massive folkevandring til og igennem Danmark kræver politisk handling og mandsmod til at træde ud af rollen som politisk korrekte.
Desværre er det eneste de tre førnævnte politikere har formået, er en samlet udmelding om, at Danmark ikke har brug for en grænsekontrol. Nå ja og så har de heller ikke sparet på de rosende ord over for politiet.
Jeg deler dog ikke deres begejstring over politiets indsats, eller i hvert fald ikke politiledelsen, for den menige betjent parerer vel bare ordrer.
Det kan simpelthen ikke have sin rigtighed, at illegale indvandrere kan rejse uhindret ind i Danmark og lamme hele vores infrastruktur, uden at det har fået nogen former for konsekvenser.
Som start valgte man fra politiledelsens side, at man skal bekæmpe disse lovbrydere med dialog, en taktik, som ikke virkede og derfor har man i stedet valgt at vende det blinde øje til.
Prøv at forestille jer det scenarie at et par hundrede etnisk danske borgere havde valgt at gå en tur på motorvej E45, så havde den eneste form for dialog antageligt været med knipler og peberspray…
I det hele taget mener jeg ikke, at dialog er den rette vej, når det kommer til bekvemmelighedsflygtninge, lykkeriddere, asylshoppere eller skal vi kalde dem migranter?
Ja kært barn mange navne, men reelle flygtninge er de ikke, da reelle flygtninge velsagtens ikke når længere end til deres nærområder.
Løsningen på dette migrantkaos er som tidligere nævnt hjælp i nærområderne, en genetablering af en permanent dansk grænsekontrol. Denne må gerne være efter ungarsk forbillede med et 4 meter højt NATO hegn, som selvfølgelig skal suppleres med termiske kameraer, så man kan spotte evt. grænseoverløbere på flere kilometers afstand. Jeg ved godt, det er en bekostelig affære, men jeg behøver vel ikke nævne prisen for 15.000 (ca. antal asylansøger i Danmark 2014) illegalt indrejste asylansøgere …
Sidst, men ikke mindst, skal FN’s flygtningekonventioner omskrives. Vi har at gøre med nogle konventioner, der bliver misbrugt på det groveste, da de er skrevet i en anden tidsalder, hvor man ikke har taget højde for begreber som migranter, menneskesmuglere, eller den mobilitet der er anno 2015.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021