Det er ikke tid til at give slip(Genrefoto)

’Smittespredningen er stigende og det er bekymrende. Men vi har et våben, som vi alle kender, og som vi kan – og skal bruge, nemlig Sundhedsmyndighedernes anvisninger,’ siger politidirektør Jørgen Abrahamsen. ’Det kan godt være, at I er ved at være trætte af at høre om myndighedernes anvisninger og restriktioner, men det er det, der skal til. Alle skal gøre en ekstra indsats, hvis vi skal nedbringe smittetallet.’

www.coronasmitte.dk kan du få genopfrisket myndighedernes anvisninger og fortsat følge med i udviklingen af smittespredningen og de gældende restriktioner.

Minkfarmene i Sydøstjylland

Også her i Sydøstjyllands Politikreds er minkfarme ramt af corona-smitte. Fødevarestyrelsen står i spidsen for indsatsen og varetager sammen med Sundhedsmyndighederne, Beredskabsstyrelsen, Forsvaret, Politiet og en række andre myndigheder opgaven med få aflivet de minkbesætninger, som er smittet med COVID-19, eller som ligger i nærheden. Det er indtil videre forløbet efter planen, og der har ikke været brug for Politiets involvering i Sydøstjylland.

Læs om smittespredningen blandt mink på www.coronasmitte.dk/mink. Her kan du for eksempel også læse om, hvordan du bør forholde dig, hvis du fx bor i nærheden af en minkfarm.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Seneste video

Borgmester Peter Sørensens virtuelle nytårskur
03. jan 2021