Eventyret venter: Sommerudflugt til Stauning(Arkivfoto)

Den årlige sommerudflugt finder sted den 21. juni, med en spændende tur til Stauning Flymuseum og et frokoststop på kroen i Bork.

Af Jørn Kildall

En dag i flyvningens tegn

Sommerens store udflugt, arrangeret af Søndergården og Klovenhøjs Venner, tager i år deltagerne med på en uforglemmelig tur til Stauning. Højdepunktet på turen bliver det omfangsrige Stauning Flymuseum, hvor mere end 50 danske og udenlandske luftfartøjer fra 1911-2000 er udstillet over et areal på 7600 m2. Fra svævefly og veteranfly til jagerfly og helikoptere - dette levende museum byder på en enestående mulighed for at dykke ned i luftfartens spændende historie.

Frokost på kroen i Bork

Men før besøget på flymuseet, bliver der gjort holdt på kroen i Bork, hvor der serveres en dejlig frokost. Her vil deltagerne kunne nyde god mad i hyggelige omgivelser og oplade batterierne, før de fortsætter til museet.

Venneforeningens gavnlige arbejde

Søndergården og Klovenhøjs Venner har en lang tradition for at arrangere begivenhedsrige udflugter. Venneforeningen blev stiftet i september 1982 med det formål blandt andet at skaffe midler til en handicapvenlig bus. Midlerne blev oprindeligt indsamlet gennem et julearrangement og genbrugsindsamling, og er siden blevet suppleret med donationer fra fonde og private bidrag.

Kom med på eventyret

Så tag med Søndergården og Klovenhøjs Venner på denne spændende sommerudflugt. Med god mad, fascinerende fly og godt selskab bliver det uden tvivl en mindeværdig dag. Eventyret venter den 21. juni - vi glæder os til at se dig!
 

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024