Fastelavn

Lokalnyt

Masser af børn og forældre til fastelavn i år

1. marts 2022
Vi har her samlet en oversigt med de steder som afholdte fastelavn og tøndeslagning. Avisen har haft folk ude og besøge mange steder og vi har også modtaget materiale i form af fotos og tekster fra vores læsere – der skal lyde en stor tak herfra.
Lokalnyt

Tøndeslagning på Skovly

18. februar 2021
Mandag i uge 7 holdt man fastelavn og tøndeslagning på beboerne på plejecenter Skov i Hovedgård – men i år måtte man undvære dagplejebørnene som normalt gør arrangementet til en livlig fest.
Lokalnyt

Hvid fastelavn i Søvind

16. februar 2021
I år fejrer man Corona-venlig fastelavn i Søvind kirke, med orienteringsløb/-gang på kirkegården. Med præmier til det flotteste udklædninger en et kæmpe fastelavnsris inde i kirken.
Lokalnyt

Der var lidt fastelavn i Yding Kirke

15. februar 2021
Vi mangler lyden af glade børnestemmer, der i fantasifulde udklædning venter utålmodigt i lange rækker på at få lov til at svinge boldtræet mod fastelavnstønden. VI drømmer om en normal tid, hvor vi igen kan være sammen.
Lokalnyt

Traditionsrig fastelavnsfest i Voerladegård

3. marts 2019
I Voerladegårds multisal er der denne lørdag eftermiddag først i marts tæt på 100 udklædte børn. Mange med håbet om at blive kåret til kattedronning, kattekonge eller som den bedste udklædte.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023