Fernisering

Lokalnyt

En kunstners vision: Vike Pedersen genskaber hverdagen

31. januar 2024
Brædstrup Kunstforening inviterer til en unik fernisering med Vike Pedersen, en mester i at omskabe hverdagsbilleder til poetiske kunstværker. Oplev hvordan almindelige øjeblikke bliver transformeret til levende kunst, fredag d. 2. februar på Østergade 9.
Lokalnyt

Fernisering med Århusiansk flair i Brædstrup

30. august 2023
Erfaren århusiansk kunstner, Per Kjeld Jensen, præsenterer sin unikke kreative rejse, hvor to hænder maler to verdener, og hvor passionen trumfer stilarten. Oplev et dyk ned i en verden præget af både tradition og nyskabelse.
Lokalnyt

Fri fortolkning af Søvind Kro

8. marts 2023
Hvordan mon der ser ud når Søvind Kunstgruppe fortolker Søvind Kro? Det får man at se på fernisering på ny udstilling i Kirkehuset Søvind lørdag 11. marts kl. 13.30.
Lokalnyt

Der er billeder alle vegne

8. marts 2023
Det er med disse ord Birte Mølgaard åbner sin billedverden og fredag 10. marts får vi andre muligheden for at træde ind og opleve den sammen med hende i Brædstrup.
Lokalnyt

Tinghuset var fyldt til randen

18. januar 2023
Brædstrup Kunstforening afholdt årets første fernisering på Tinghuset og hvad der et kvarter før åbning lignede et sparsomt fremmøde blev til et rent tilløbsstykke, da lokalerne i den smukke gamle bygning blev fyldt til bristepunktet af gæster som ville se Rikke Ryges flotte kunstværker.
Lokalnyt

Rikke Ryge Udstiller i Tinghuset

13. januar 2023
Rikke Ryge er kendt af mange i Brædstrup, da hun har været lærer på henholdsvis Sdr. Vissing- og Brædstrup Skole, og hun glæder mig til at udstille i gamle `kendte´ omgivelser.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023