Gedveds nye padletennis anlæg er en succes(Foto Jørn Kildall)

GEDVED - På en solbeskinnet dag klippede Gedved IF's padleentusiaster den længe ventede røde snor, og åbnede officielt deres nye padletennis anlæg. Mogens Andersen, projektets ildsjæl, og de mange frivillige så endelig frugten af otte års hårdt arbejde.

Tekst og fotos Jørn Kildall

Det begyndte som en drøm i tankerne hos Mogens Andersen for næsten et årti siden, og efter mange udfordringer, herunder en pandemi og nogle nysgerrige kommunale biologer, står Gedved IF's nye padletennis anlæg nu klar til brug. De to spritnye baner, som ligger idyllisk placeret bag Gedvedhallen ved siden af fodboldbanerne, blev lørdag fejret med manér.
 

(Foto Jørn Kildall)

Uforudsete udfordringer

Selv da målstregen var inden for rækkevidde, stødte holdet på uventede udfordringer. "Fredag aften fik vi en lille overraskelse, da nettet på den ene bane gav efter," forklarer Mogens med et smil. Men takket være hurtig hjælp fra lokale klubber, blev der skaffet et reservenet, og intet kunne stoppe lørdagens festligheder.
 

(Foto Jørn Kildall)

Voksende begejstring og medlemskab

Interessen for padletennis i Gedved er allerede tydelig. Med over 60 medlemmer og stigende bookinger af banerne, ser fremtiden lys ud for den nye sport i byen. "Vi har allerede halv pris på medlemskaber frem til sommerferien, så det er bare om at komme ud og prøve kræfter med racket og bold," opmuntrer Mogens de mange fremmødte.
 

(Foto Jørn Kildall)

Festlighederne fortsætter

Efter den officielle åbning blev der budt på pølser fra en stor grill, og stemningen var høj blandt både nye spillere og nysgerrige tilskuere. Eftermiddagen bød på tre opvisningskampe, hvor de fremmødte kunne opleve spillet på højt niveau og få inspiration til egne slag på banen.

Med solen højt på himlen og fællesskabet i fokus, blev Gedved IF's nye padletennis anlæg indviet på bedste vis. Det er klart, at denne tilføjelse vil bringe både glæde og aktivitet til Gedveds sportsmiljø i mange år fremover.
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kemikalieudslip i Nim
06. maj 2024