En længe ventet indvielseSå kom den endelig. Dagen, hvor borgere i Gedved og omegn kunne komme ned og se de færdige og nu åbne padelbaner.

Tekst og foto Mogens Andersen

Søndag den 19. november havde Gedved IF's Padeludvalg planlagt et "Mini åbningsarrangement", hvor alle interesserede havde mulighed for at prøve banerne, få forklaret reglerne, se og høre mere om Gedved IF Padel, og få hjælp til, hvordan man booker en bane eller melder sig ind i Gedved IF Padel. Men selvfølgelig, fristes man til at sige, var der også benspænd i form af en dyster vejrudsigt. Så torsdag aften blev det besluttet at flytte arrangementet til lørdagen.

Det var en god beslutning.

Mange lagde vejen forbi på denne flotte efterårsdag, hvor der blev snakket padelidéer til fremtiden, hygget med kaffe, øl og sodavand på flisearealet ved banerne, og hvor Gedved IF Padel modtog en flot gave i form af to store bord-/bænkesæt, som var doneret af den nu desværre afdøde Svend Erik Andersen og hans fire oldebørn Olivia, Sophia, Noah og Milas, samt en anonym tidligere Gedved-borger.
 

Faciliteter og spiloplevelser

Arealet omkring banerne indbyder til hyggeligt samvær efter kampene, og med de nye bord-/bænkesæt vil det helt sikkert blive brugt flittigt, når det igen bliver forår og lunere i vejret.

Der var også udtrækning af et padelbat med bolde til en heldig vinder, som blev fundet ud fra de private donationer, som borgerne i Gedved er kommet med.

Vejret holder ikke spillerne tilbage

Banerne har været åbne for booking siden den 29. oktober, og til trods for det våde vejr, har mange allerede lagt vejen forbi til en padeldyst. Heriblandt flere børnefamilier, som har haft et par sjove timer. Banerne byder på topkvalitets græstæppe og selvfølgelig lys, så man også kan spille om aftenen og i de mørke eftermiddagstimer.

Flere spillere er meget overraskede over, hvor godt man står fast på "græstæppet", også selvom det er regnvejr. Dette skyldes, at der under "græsset" er udlagt drænbeton, som gør, at selv ved kraftige regnskyl forsvinder vandet meget hurtigt.
 

Tilbud og visioner for fremtiden

Er man nybegynder og endnu ikke har fået anskaffet sig et padelbat, så er der ved banerne opstillet et udlånsskab, hvor der er bat og bolde, som kan lånes. Helt gratis.

Ligesom på banerne åbnes skabet med en kode, som man får ved booking. Dette foregår via bookingsystemet MATCHI.

Meget rimelige priser

Gedved IF Padel har som vision, at rigtig mange skal have mulighed for at spille padel i Gedved, og de har derfor også lavet en Facebook-gruppe, hvor man kan søge efter en eller flere spillere.

Priserne er yderst rimelige og spænder fra 60 kr. til 120 kr. pr. bane for en time, afhængig af tidspunktet. Og er man medlem af Gedved IF Padel, er der 50 % rabat at hente for medlemmet.

Dette gør, at Gedved IF Padel blandt andet håber at tiltrække mange ældre, som ofte kan spille i dagtimerne. Og er man medlem, kan dette altså gøres for så lidt som 7,50 kr. pr. person pr. time.
 

Lignende artikler

Mogens Andersen

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023