Giver gadedrenge håbKenyaneren Joseph Njoroge fortalte om sin barske opvækst, livet som gadedreng og vejen til nu at drive et hjem for 130 tidligere gadedrenge i Kenya.

Joseph Njoroge fra Global Hope Rescue and Rehabilitation Center i Nairobi, Kenya besøger i øjeblikket Danmark. Sammen med de to unge ildsjæle Camilla og Laura Bækgaard fra Global Hope Denmark er Joseph rundt og fortælle om sit liv og projektet. Formålet er dels at skaffe støtte til bygning af et nyt og større center, dels at takke dem, som allerede støtter.

Onsdag besøgte Global Hope Sønderbro Kirke, hvor Vitus Bering Y’s Men’s Club Horsens havde inviteret 6 østjyske Y’s Men’s klubber til at møde Joseph, Camilla og Laura.

Joseph Njoroge fortalte om sin opvækst med en teenagemor i et slumkvarter, at han flygtede hjemmefra som 6-årig og levede på gaden med kriminalitet og snifning af lim indtil han blev 11 år. Han blev reddet af et tysk-drevet børnehjem, fik uddannelse og blev ingeniør, men i stedet for at bruge sin uddannelse, besluttede han at hjælpe gadedrenge. Det har nu udviklet sig til et hjem for 130 drenge, der ligesom Joseph oplever at få et hjem med tryghed, kærlighed, mad og uddannelse.

Global Hope Denmark med søstrene Camilla og Laura Bækgaard i spidsen støtter centret ved bl.a. at skaffe midler, og det er herigennem, at bl.a. Y’s Men støtter projektet. 

Y’s Men er et aktivt, åbent og kristent baseret fællesskab, der ønsker at gøre en forskel for andre, hinanden og den enkelte. Vitus Bering Y’s Men’s Club har 24 medlemmer i alderen 40 - 60 år og interesserede er altid velkommen.
 

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023