Havens Dag og loppemarked på Gårdmuseum Stjernholm(Foto Arendina Post de Jong)

NIM - Gårdmuseum Stjernholm afholdt søndag går deres årlige Havens Dag og loppemarked, selvom arrangementet blev præget af færre udstillere på grund af en konkurrerende udflugt. Begivenheden tiltrak dog stadig en god mængde besøgende.

Af Jørn Kildall. Foto Arendina Post de Jong

Dagen bød på en række aktiviteter og boder, selvom der var færre udstillere end tidligere år. Mange havde fundet vej til Stjernholm for at deltage i Havens Dag og loppemarkedet, hvor de kunne nyde museets have og gå på opdagelse i de forskellige boder.

Åbne udstillinger

Museets udstillinger var også åbne for besøgende, som kunne lære mere om lokalhistorien gennem de forskellige genstande og displays i huset og laden. Udstillingerne var en populær del af arrangementet, og mange benyttede lejligheden til at udforske dem.
 

(Foto Arendina Post de Jong)

Caféen tilbød lokale lækkerier

I museets café kunne gæsterne købe varm kaffe, hjemmebagt citronlagkage og friske sandwiches. Caféen blev et naturligt samlingspunkt for besøgende, der ønskede en pause og lidt forfriskning midt i deres rundtur.
 

(Foto Arendina Post de Jong)

En succes trods alt

Selvom antallet af udstillere var reduceret, blev Havens Dag og loppemarkedet på Gårdmuseum Stjernholm en succes med mange besøgende og en hyggelig atmosfære. Arrangementet viser, at Stjernholm stadig kan tiltrække publikum med sine aktiviteter og historiske udstillinger.
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024