Hovedgård

Lokalnyt

Stor kreativ julemesse i Hovedgård

26. november 2021
Danmarks største arrangør af messer og markeder TB Markeder kommer til Hovedgård i weekenden 4. – 5. december hvor der bliver kreativt julemarked.
Lokalnyt

Sølund Huse i eksplosiv vækst

24. november 2021
Familievirksomheden Sølund Huse ved Hovedgård har haft en vækst på 280 procent over de seneste fire år og vinder en Børsens Gazelle 2021.
Lokalnyt

Juleloppemarked i HIET

16. november 2021
Selvom spejdernes loppemarked foregår i HIET i Hovedgård, er spejderne og deres frivilligere hjælpe ikke gået i vinterhi – snarere tværtimod! De tiltrækker masser af glade kunder hver gang der bydes indenfor og de mange lopper bare venter på nye ejere.
Lokalnyt

Mange ønsker at skifte fra gas til fjernvarme i Hovedgård

10. november 2021
Som det er mange i byen bekendt, er Hovedgård Fjernvarme i gang med at tilbyde beboere i tre byområder at skifte fra gas til fjernvarme. Det skal understreges, at der ikke er tilslutningspligt, så det er den enkelte husejer, der bestemmer, om man vil skifte.
Lokalnyt

Valgtoget gjorde holdt i Hovedgård

9. november 2021
Når valgkampen går ind i sidste halvleg, bliver de tunge spillere som regel bragt på banen og Hovedgård kom Folketingets formand og tidligere trafikminister Henrik Dam Kristensen på besøg på torvet ved Kagehuset og Fakta, for at støtte lokale kandidater og tale om fremtidigt topstop i byen.
Lokalnyt

LA så på togstop i Hovedgård

8. november 2021
Det er efterhånden et halvt år siden, der sidst var politisk møde på togperronen i Hovedgård, men torsdag havde Hovedgård Lokalråd inviteret Liberal Alliance til en snak om mulighederne for togstop i Hovedgård.
Lokalnyt

1.000.000 kroner ind på kontoen!

4. november 2021
En heldig person fra Hovedgård egnen har netop vundet 1.000.000 skattefrie kroner på sin lodseddel fra Varelotteriet. Lodsedlen blev købt hos Stoppestedet, Stationsvej 2 i Hovedgård.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021