Hovedgård

Lokalnyt

Fra gas til fjernvarme i Hovedgård

15. april 2021
Nu er vi kommet meget længere med projektet om at konvertere fra gas til fjernvarme i Hovedgård. Pr. den 13. april har Horsens Kommune godkendt projektet for Katrinelundsvej og Sogneskellet. Indsigelsesfristen på fire uger er også overstået uden, at der har været kritiske røster. Vi er derfor i gang med de praktiske forberedelser til gravearbejdet og etablering af gadenet og tilslutninger.
Lokalnyt

Skøn æggejagt i Hovedgård

14. april 2021
Menighedsrådet i Hovedgård/Ørridslev havde påskedag inviteret alle byens børn og deres forældre til den traditionelle jagt på påskeæg i Tornbjergskoven – et tilbud som mange tog mod.
Lokalnyt

Tid til togstop i påsken

13. april 2021
Selvom vi var midt i påsken, fandt byrådspolitiker Michael Nedersøe tid til at komme til Hovedgård og tale genåbning af Hovedgård Station med lokalrådet.
Lokalnyt

2 gange sejr for Hovedgård IF

7. april 2021
Begge HIF hold var på banen til forårspremieren 2. påskedag. 2. holdet som i år spiller i serie 6, startede deres sæson med et vaskeægte lokalopgør i Gedved. Kampen blev dog ikke spillet i forårsvejr, da der stod en strid vind på langs af banen og samtidig sneede det, det meste af opgøret.
Lokalnyt

Togstop i Hovedgård med benspænd

5. april 2021
Endnu et hold politikere var inviteret til Hovedgård for at høre om planerne med at genåbne Hovedgård station. Dagens gæster var trafikordfører Kristian Pihl Lorentsen (V), Troels Lund Poulsen (V) samt de lokale byrødder byrådspolitikere Martin Ravn og Jørgen Korshøj, som skulle høre om planerne fra Hovedgård Lokalråd.
Lokalnyt

Hvem laver det flotteste påskeæg?

26. marts 2021
Hos Kagehuset er Hovedgård er der altid travlt i bageriet, men stemningen er også glad og kammeratlig. Bagermester Henrik Kjær og bagersvend Jesper har valgt at udfordre hinanden i at fremstille kæmpe chokoladepåskeæg og vil lad dem som har lyst vælge det flotteste på Facebook. Præmien er et af to påskeæg til en heldig vinder.
Lokalnyt

Hovedgård tager skraldet

16. marts 2021
Spejderleder Mia Hansen i Hovedgård er et rigtigt friluftsmenneske, men der ærgrer hende at se affald smidt i naturen, derfor tog hun initiativ til fælles skralde-indsamlingsdag i Hovedgård søndag 14. marts.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Seneste video

Skal der være togstop i Hovedgård?
04. apr 2021