Hovedgård

Lokalnyt

Hallen er vores!

21. januar 2021
Sådan lyder det glad fra Hovedgård-Hallens formand Mads Bjørn Jensen. Det betyder at man har modtaget ibrugtagningstilladelse til bygningerne og alt er næsten klar til brug.
Lokalnyt

Nytårshilsen fra Hovedgård Bluesfest

12. januar 2021
Så forsvandt 2020, året som på flere måder vil gå over i historien og for Hovedgård Bluesfest´s vedkommende forlod vi 2020 med indtil flere aflyste koncerter, koncerter som aldrig nåede at blive annonceret, derimod var vi af forårets Covid 19 situation nødsaget til at annullere kontrakter med bands som amerikanske The Chris O´Leary Band, danske Ole Frimer Band og efteråret fortsatte med flere aflysninger, så nej, 2020 har bestemt ikke været sød, eller blød ved vores lille LIVE spillested i Kattrup (BluesHouse)
Lokalnyt

Mindeord for tidligere urmager Gerhardt Damm der ikke er her mere.

8. januar 2021
Gerhardt blev 93 år, og har sat sit præg på butikslivet og en stor del af foreningslivet i Hovedgård - opvokset i byen, uddannet urmager, og videreførte Urmager Damm på Vestergade - i parløb med Elna - og efter de solgte butikken, har de sammen kunne nyde deres otium i Skovbrynet - velfortjent, og har været blandt de få, der kunne holde Krondiamant bryllup.
Lokalnyt

Bageren holder stadig åbent!

18. december 2020
I en tid med Covid-19 og næsten daglige pressemøder med efterfølgende tiltag og restriktioner, kan det være svært at følge med for borgere og erhvervsdrivende hvad der gælder og hvornår.
Lokalnyt

Spejderne i Hovedgård sælger juletræer

13. december 2020
På pladsen ved spejderhuset HIET i Hovedgård blev man mødt af et stort rødt banner med teksten: Juletræssalg. Allerede på afstand kunne man lugte røgen fra bålet og stemningen af spejder var slået fast.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Seneste video

Borgmester Peter Sørensens virtuelle nytårskur
03. jan 2021