Hovedgård

Lokalnyt

Krolf for seniorer i Hovedgård

22. juni 2022
Krolf som er en blanding mellem kroket og golf, er i de senest år blevet en meget populær sport. Seniorerne i Hovedgård får nu egen bane i Anlægget ved bålhytten.
Lokalnyt

Byfest i Hovedgård var en bragende succes

31. maj 2022
Så kom der endelig byfest i Hovedgård igen og efter den ufrivillige pause var alt som det plejer i Anlægget i byen, hvor der var fest i hele fire dage, og arrangørerne kan næsten ikke få armene ned igen.
Lokalnyt

Lokale Hovedgård politikere går sammen om togstop

16. maj 2022
Tre kommunalpolitikere fra Horsens Byråd og tre repræsentanter fra Hovedgård Lokalråd fik foretræde for Folketingets transportudvalg 10. maj 2022. Med foretrædet ønskede gruppen at indlede et stærkere samarbejde mellem lands- og kommunalpolitikere i ambitionen om at genåbne Hovedgård Station som standsningssted.
Lokalnyt

Velbesøgt marked i Hovedgård Hallen

10. maj 2022
Der var stort kræmmermarked og tilhørende street food-mad ved Hovedgårdhallen lørdag og det tilbud benyttede mange sig af og hallen var fyldt med gæster. Der var TB-Markeder som igen stod bag det flotte arrangement.
Lokalnyt

Snart går turen i Anlægget

4. maj 2022
Hovedgård Byfest er atter at finde i Anlægget midt i byen, når kommunens største byfest efter nogle omtumlede Corona-år indbyder børn og voksne til fire dages fest med masser af aktiviteter og topunderholdning.
Lokalnyt

Henrik fejrede 25-års jubilæum

3. maj 2022
Det er en bedrift at kunne fejre 25 år i samme firma, og det er hvad elektriker Henrik Kjær Andersen fra Hovedgård gjorde torsdag i sidste uge.
Lokalnyt

Lopper og gæster i HIET

26. april 2022
Søndag 24. april var der stort rykind hos spejderne i Hovedgård som atter åbnede for deres store loppemarked.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021