Hovedgård

Lokalnyt

Festlig tænding af juletræet i Hovedgård

29. november 2022
Hurra! I Hovedgård der altid en kæmpe opbakning fra borgerne når juletræet skal tændes på Stationspladsen og i år havde masser af byens borgere atter fundet vej for at se byens pryd.
Lokalnyt

Julemarked på Skovly

25. november 2022
Lørdag havde Centerrådet og aktiviteten på Skovly Centret inviteret til deres traditionsrige julemarked og der var mange som tog imod det gode tilbud.
Lokalnyt

Venstre bager julen ind

23. november 2022
Venstres Vælgerforening i Gedved inviterer alle til jule-kage bagning hos Kagehuset i Hovedgård. Her fortæller Henrik hvordan udviklingen i kagehuset har været, fra han var bagersvend til Kagehuset som virksomheden er vokset med bagerbrød til 4 forretninger.
Lokalnyt

Fysserne i Hovedgård tror på fremtiden

16. november 2022
Efter nogle tumultariske år er Fysioterapeuterne i Hovedgård og Østbirk igen ved at få en mere stabil hverdag og med to nye ansatte i Hovedgård, håber indehaver Jeppe Thorsager at vejen igen bliver mere lige i fremtiden.
Lokalnyt

Svømmehallen er et hul i jorden

15. november 2022
Det udendørs svømmebassin i Hovedgård er et hul i jorden, men det varer ikke længe så ligner det sig selv igen. Den indendørs svømmehal vrimler med håndværkere, ikke i badebukser, men i arbejdstøj for bassinet er tømt for vand. – og onsdag smilede de lidt mere, for der var rejsegilde med pølsevogn på byggepladsen.
Lokalnyt

Gode julelopper i Hovedgård

10. november 2022
Så er det atter tid til at komme til juleloppemarked hos spejderne i Hovedgård. Det foregår i HIET på Vestergade søndag 13. november klokken 13 til 16, og her er masser af gode ting på hylderne.
Lokalnyt

Sølund Huse vinder Gazelle pris for andet år i træk

4. november 2022
Med en vækst på 465% over de seneste 4 år har familievirksomheden Sølund Huse for andet år i træk fået overrakt en Børsens Gazelle pris, og virksomheden har valgt at investere i nye spændende tiltag. Medejer Mads Nielsen påpeger, at succesen er som følge af, at virksomheden har været god til at omstille sig til markedet, hvor trygge kundeoplevelser og nyskabelse har været en nødvendighed.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

22/09-22 Varebil udbrændt på Stigsholmvej lidt udenfor Brædstrup
22. sep 2022