Husdyr

Lokalnyt

Sådan beskytter du dig og din hund mod flåter

3. marts 2023
De stigende forårstemperaturer får lige nu mange danskere til at tilbringe mere tid udendørs, men de lune forårsdage øger samtidig antallet af flåter i naturen. Kæledyrsejere skal derfor være ekstra opmærksomme på den blodsugende mide, da flåter i værste tilfælde kan overføre alvorlige sygdomme til både hunde og mennesker, lyder det fra chefdyrlæge.
Lokalnyt

Pas på fugleinfluenza og på dine høns

18. marts 2021
På blot fire måneder har Fødevarestyrelsen aflivet mere end 100.000 høns, ænder og kalkuner på grund af fugleinfluenza. Nu minder Fødevarestyrelsen hobbyhønseavlerne om, at loven kræver, at alle høns går bag hegn og bliver fodret under tag.
Lokalnyt

Rekordmange dyr fik hjælp i 2020

28. januar 2021
Antallet af opkald til Dyrenes Beskyttelses Vagtcentral 1812 slog i 2020 endnu engang rekord. Telefonen ringede hele 134.762 gange, hvilket tydeligt viser, at danskerne bekymrer sig om dyrenes ve og vel.
Lokalnyt

Undgå at hunden får angst nytårsaften

16. december 2020
Nytårsaften er ofte mere festlig for mennesker end for hunde. Som hundeejer er det vigtigt at forberede hunden i god tid, så man ikke ender med en skræmt hund. Dyrenes Beskyttelse Guider her til en nytår med hensyn til hunden.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kagehuset i verdensrummet
14. feb 2023