Avisen havde sat brugsuddeler Kenneth Jespersen stævne for at få opklaret de mange spørgsmål som florerer. Og vi spurgte ham hvad de havde gang i inde bag murerne:
- Mange har allerede bemærket at vi har haft ekstra aktivitet af håndværkerne. Vi er gået i gang med en større ombygning inde i lokalerne og lageret bagest i bygningen. Vi får, når vi er færdige i foråret 2020, et ferskvareareal som bliver 3-4 gange større.
Det betyder at mælketorvet bliver fire større end det er i dag, grønttorvet udvider også med ekstra kvadratmeter og slagterafdelingen bliver endnu større.
Kenneth Jespersen fortæller at man nu får muligheden for at gøre arbejdet i butikken endnu mere rationelt, hvilket kommer både de handlende og medarbejderne til gode.
- Der sker en masse udover vi bygger om og får mere butiksareal. Vi får endnu mere økologi i grøntafdelingen og alt vores køl og frost skal udskiftes til CO2-drevne anlæg. Slagter Palle og kompagni får en topmoderne slagterafdeling, og det mærkes at de glæder til alt det nye.
Byggeriet i SuperBrugsen har et budget på 6,5 millioner kroner og selve byggeriet begynder i det nye år, og forventes at være klar brugt i foråret 2020.
Kildall