Hvordan laver man en god kryddersnaps?



Krydderurter er prikken over i’et i al god mad og velegnede til at krydre snaps. Anemette Olesen vil fortælle om brændevinens historie og give ideer til, hvilke urter der kan bruges som krydderi på alkohol. Hvordan bruges f.eks. valnød, pors, rosmarin, hæg, hvidløg, ingefær, røllike, perikon og malurt. En kryddersnaps var i fordums tid et lægemiddel, der kunne afværge alverdens plager.
 Anemette Olesen, forfatter til Politikens bog om krydderurter i haven, fortæller denne aften krydderurternes fantastiske historie, hvordan kan de dyrkes, høstes og anvendes. Hun vil tage mange forskellige urter med, så man kan dufte og smage på dem.
 Anemette Olesen kommer på Hovedgård Bibliotek, onsdag den 3. september kl. 19.00. Aftenen er arrangeret i samarbejde med Hovedgård Haveforening og Brugernævnet.
 Billetter a 60 kr. kan købes på www.bibliotekhorsens.dk og på bibliotekerne.

Løbende annoncer

 

Ugens Annoncer

Seneste video

2024-14
31. mar 2025