hylke

Lokalnyt

Hylke Veterantræf & Markedsdag 2021

17. august 2021
Bortset fra ufrivillig Corona-pause i 2020 har Hylke Veterantræf & Markedsdag siden 2006 været afholdt hvert år på den 3. lørdag i august. Lørdag d. 21. august 2021 bliver det således 15. gang arrangementet afholdes på pladsen ved Min Købmand i Hylke.
Lokalnyt

Kæmpestort loppemarked i Båstrup

22. juni 2021
Støttegruppen til Hylke Forsamlingshus har været meget flittige og indsamlet lopper og effekter i så store mængder, at forsamlingshuset slet ikke kunne rumme det hele. Derfor afholder tre loppemarkeder i Båstrup.
Lokalnyt

Stort fremmøde til menighedsrådsvalg

18. november 2020
Tirsdag afholdt man menighedsrådsvalg i Tåning, Ovsted og Hylke sogne og valgdeltagelsen var hele oppe på 39% og der er travlhed på valgstedet i Tebstrup Forsamlingshus.
Lokalnyt

Kirkernes Fællesliste står for kontinuitet og fornyelse

1. november 2020
I Ovsted, Tåning og Hylke sogne bliver der afstemningsvalg til menighedsrådet den 17. november. Valget står mellem en liste rejst i protest mod et kunstprojekt, der er opgivet og den nyoprettede Kirkernes Fællesliste, der består af otte nye kandidater og seks gengangere fra nuværende menighedsråd.
Lokalnyt

Ny kandidatliste til menighedsrådsvalg i Ovsted, Tåning og Hylke sogne

12. oktober 2020
I Ovsted, Tåning og Hylke sogne har en ny kandidatliste netop set dagens lys. Kandidaterne på den nye liste vil arbejde bredt med otte mærkesager, og den er dannet i kølvandet på valgforsamlingen den 15. september. Her var resultatet nemlig en liste, hvor hovedparten af de valgte var opstillet med det formål at stoppe et endnu ikke færdiggjort skitseforslag til en kunstnerisk bearbejdelse af Ovsted Kirke.
Lokalnyt

78 småbyer får penge til at skabe aktive fællesskaber

17. september 2020
Ønsket om at samle småbyernes borgere i et fælles -indbydende byrum, er en klar tendens i de projekter, som Nordea-fonden har valgt at støtte med 36 millioner kr. og Hylke er en af de Østjyske byer som har fået en del af pengene.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021