Jul i galleriet hos DortheDorthes efterskole veninde Henriette Nygård er gæsteudstiller med sine skønne tekstiler. Oplev Henriettes ideer i et mix af glade farverige tekstiler, genbrug og tryk på hør, herligt krydret med finurlige frie sting. Tekstiler omsat til skønne brugbare emner: Posetasker til kvinden på farten, vendbare poser, - til strikketøj og “dimser”, etui til brillerne, fede flag på pind og kræmmerhuse til julens tid.

Dorthe Bent har igen i år lavet nyt julepynt i glas. Udvalget at glaspynt er stort og rummer stor variation, fra engle, stjerner, juletræer og nisser i mange størrelser både til at hænge og stå. Der udstilles også unika i glas i form af store fade og glasskulpturer.

I flere år har Dorthe arbejdet med støbte skulpturer i glas, hvor hun modellere i ler støber gips omkring, tager derefter det bløde ler ud og har så formen til at komme knust glas i, glasset smeltes i formen. Der er til udstillingen mange nye glasskulpturer i forskellige farver. I de sidste 6 år har det optaget hende meget at støbe i bronze og det er et fantastisk møde. Et spændende materiale der både har det fine polerede og samtidig det rå look. Dorthe Bent arbejder både med at lave smykker og små menneskefigurer i bronze. Figurerne sidder på en glasklodse.

Der er meget at se på og blive inspireret af i Galleriet. Køb julegaverne i god tid og find julens værtindegaver eller måske noget til dig selv. Gaverne pakkes fint ind, mens du nyder udstillingen.

27. 28. og 29. nov.   4. 5. og 6. dec.  11. 12. og 13. dec.
Fredag 13-17, lørdag og søndag Kl. 10-16
Ellers åbent efter aftale ring på 25384501.

Den Gamle Station, Horsensvej 155 Ørting, 8300 Odder. Læs mere på www.dorthebent.dk

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Seneste video

Borgmester Peter Sørensens virtuelle nytårskur
03. jan 2021