Kræmmermarked

Lokalnyt

Velbesøgt marked i Hovedgård Hallen

10. maj 2022
Der var stort kræmmermarked og tilhørende street food-mad ved Hovedgårdhallen lørdag og det tilbud benyttede mange sig af og hallen var fyldt med gæster. Der var TB-Markeder som igen stod bag det flotte arrangement.
Lokalnyt

Traditionelt julemarked på Gedvedhus

10. november 2021
Det er ganske vist! Der er atter julemarked på Gedvedhus og i år foregår det lørdag 20. november klokken 13 – 16, i ”Aktiviteten” i huset underetage, hvor der er fyldt med musik, klejner, gløgg og dejlig julestemning.
Lokalnyt

Kom til stort marked i Brædstrup

3. august 2021
Mere end 30 stadeholdere har allerede meldt deres ankomst til det store marked i Brædstrup, som en række af byens forretninger er gået sammen om at arrangere lørdag 7. august kl. 10 – 14.
Lokalnyt

Horsens Kræmmermarked lukker og slukker

10. juni 2021
Sport Horsens som arrangerer Horsens Kræmmermarked er ved repræsentantskabsmødet d. 2. juni ophørt og derved ophører Horsens Kræmmermarked også, da der ikke er en organisation der står bag.
Lokalnyt

Horsens Kræmmermarked aflyser

10. maj 2021
Bestyrelsen i Sport Horsens som er arrangør af ” måske Danmarks hyggeligste marked” Horsens Kræmmermarked har gennem tiden vokset sig større og større gennem de seneste 30 år og er blandt de større markeder i Danmark. Det er med blødende hjerte, at bestyrelsen for andet år i træk må aflyse pga. Corona situationen.
Lokalnyt

Horsens Kræmmermarked håber på det bedste

13. marts 2021
Horsens Kræmmermarked er klar til at slå portene op til årets kræmmermarked d. 31. juli 2021, og forhåbentlig et kæmpe bankospil d. 30. juli, men det er stadigt uklart om vi for andet år i træk må aflyse Horsens kræmmermarked på grund af Corona-pandemien.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021