Lokal forfatter præsenterer roman om tvillingemordTvillingemord er den flertydige titel på en ny roman af forfatter Bøje Aagaard Kristensen. 

Et handlingsforløb med bedrag, finanskrise, forfølgelse, horoskoper, humor, hævn, håb, klatring, kærlighed, løgn, misundelse, mord, nærdød, opklaring? opofrelse, savn, sexisme, svig, underskudsselskaber, vold og tro er ingredienserne i den tredje roman, med advokaten Daniel fra Skive i hovedrollen.

Handlingen er koncentreret om brødrene Monrad, som sammen skal overtage deres fars elektronikvirksomhed, Skibodan.

Tilsyneladende er der fuld harmoni i familien.

Men brødrenes årelange indbyrdes konkurrence og lurende jalousi får voldsomme konsekvenser.

En ung pige vågner på et motelværelse og finder sin søster livløs, efter en fræk aftale, de har haft, med den ene bror. Pigen svæver mellem liv og død. Den ene af brødrene flygter ud af landet. 

Faren, Dietrich Monrad, beder Daniel om hjælp til at rede trådene ud.

Skibodans unge revisor Hallman. Han har en tilgang til kvinder, som mange vil synes er både sexistisk og grænseoverskridende - også selvom handlingen foregår omkring 2010 - længe før "me-too". 

Daniel og hans hustru, Ulla og deres tvillingebørn. Ulla er færdiguddannet fysioterapeut og får uventet brug for sin uddannelse på en måde, som har store personlige konsekvenser for Daniel og familien.

Brian Jørgensen, kaldet Bosse, som Daniel og hans venner tidligere var medvirkende til fik en fængselsdom. Han venter på at blive prøveløsladt fra Enner Mark Fængsel - og på at få hævn.

Som de to første romaner udspiller handlingen sig omkring Skive, Billund og Aarhus med afstikkere til bl.a. Djursland og Nairobi, Kenya.

Romanen, der udgives på forlaget BOD (www.bod.dk/bogshop) ligger tidsmæssigt i forlængelse af de to tidligere udgivne, "Hvem slukkede lyset?" og "Den retmæssige arving", men kan sagtens læses, selvom man (endnu) ikke har læst disse.

Lignende artikler

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023