Michael tilbage i Horsens som Estate-ejendomsmæglerTilbage i årene før og efter årtusindskiftet var der fart på Kirkegaards Ejendomskontor i Horsens. Her drev Michael Jessen, dengang Michael Kirkegaard, det lokalkendte ejendomsmæglerfirma Kirkegaards Ejendomskontor sammen med sin hustru Lisbeth. Da parret i 2005 gik hver til sit i en skilsmisse, søgte Michael nye græsgange som vurderingsinspektør i Nordea Kredit og sidenhen som ejendomsmægler i Danbolig Give.
 I fredags markerede Michael Jessen at han er tilbage som ejendomsmægler i Horsens. Han har købt de 300 kvm store lokaler på Strandkærvej 20B, der tidligere husede Middelfart Sparekasse og åbner Estate Horsens - Michael Jessen.
 Beliggenheden på Strandkærvej er perfekt, der rigeligt med plads til at ekspandere, og kender man Michael ret, så kommer der hurtigt fart over feltet.
 I en afdeling i de mange kvadratmeter er der f.eks. indrettet et hjørne, hvor man kan se Give Huset, så faktisk kan man både købe eksisterende og bestillingshuse hos Horsens’ nye ejendomsmægler.
 - Husene bygges individuelt efter kundens ønsker, og vi har udstilling i forskellige hustyper og tegninger, forklarer Michael foran reolsystemer med udstilling af tagsten, mursten og andet, der skal tages stilling til i nybyggeri.
 - Og alle købere af et Give Hus får sådan en, siger Michael og viser en fancy model af et af de huse, som er under opførelse.
 Til at hjælpe sig har Michael ejendomsmægler Julie Holst, der bor i Stensballe og har 10 års erfaring i mæglerbranchen.
 Chefen selv har netop rundet 50 år, har de seneste 10 år boet privat i Serridslev og kommer fra Østbirk.
 Fredagens reception vidnede også om en stor berøringsflade i strømmen af gratulanter, som fik en rundtur i de velbeliggende lokaler, og efterfølgende blev beværtet med helstegt pattegris, musik og hyggesnak i festteltet på Strandkærvej.

winkGiv Østbirk Avis Østjydsk Avis et like her, så får du nyhederne på Facebook!

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023