Motion

Lokalnyt

Ny vandregruppe starter i Lund

15. april 2021
Fire friske piger, Dorthe, Merete, Lisbeth og Britta, starter ny vandregruppe i Lund torsdag 29. april kl. 10. Turene vil starte og slutte ved Brugsen og være på 5-7 km. i lidt kuperet terræn.
Lokalnyt

Kom, lad os gå! Byvandringer i Horsens

30. marts 2021
Din nabo gør det. Din veninde gør det. Dine kolleger gør det. Og du gør det. Vi gør det alle sammen. Vi går. Og det seneste år har vi gået efter den samme opskrift nemlig 'sammen hver for sig'. Men nu kan vi endelig mødes og gå sammen igen, sådan rigtigt sammen. Det fejrer Museum Horsens med en masse vandreture i historien i april måned. Kom med!
Lokalnyt

Motionscirklen Horsens har igen stor succes

15. marts 2021
Muligheden for igen at samles til udendørsidræt har sat gang i gåturene hos idrætsforeningen Motionscirklen Horsens. Det nye tiltag er et forsøg på at få de bevægelsesglade medlemmer tilbage og initiativet er allerede en stor succes.
Lokalnyt

Den Alternative Margueritrute blomstrer i Horsens

13. marts 2021
Foråret er over os, og rundt i Horsens midtby er der blomstret en ny gårute op. Horsensianerne, og særligt de ældre fra byens aktivitetscentre, har strikket og hæklet margueritter i stor stil, og udpeget favoritsteder i midtbyen.
Lokalnyt

Forebyg smerter på hjemmekontoret

21. februar 2021
Hvad sker der med kroppen, når vi sidder for længe i uhensigtsmæssige stillinger på hjemmekontoret? Og hvad kan vi gøre, for at forebygge smerter og gener? Osteopat Danni Petersen, som er indehaver af ”Osteopaterne Skanderborg og Horsens”, guider os til gode vaner på hjemmearbejdspladsen.
Lokalnyt

Genåbning af idrætten vil styrke trivslen for børn og unge

18. februar 2021
Foreningsidrætten kan modvirke den stigende mistrivsel blandt børn og unge. Og det er allerede bevist, at aktiviteterne kan ske under corona-trygge og mere organiserede forhold. Derfor appellerer DIF til, at idrætten kommer med i den første genåbningsfase.
Lokalnyt

En alternativ margueritrute blomstrer i Horsens

7. februar 2021
Mens vi venter på foråret, opfordrer MÆRK Byen og strikkunstner Emilie Fauerskov horsensianerne til at gribe strikkepinde og hæklenåle. Sammen med byens borgere, vil de nemlig skabe en alternativ margueritrute i midtbyen.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Seneste video

Skal der være togstop i Hovedgård?
04. apr 2021